SLOŽILA POPIS FETIŠA

Ella Dvornik ima novi savjet za fanove: ‘Ako tip laže da je spavao s vama evo što morate učiniti...‘

Pratiteljice su se dobro zabavile smišljajući kreativne odgovore na laži muškaraca, a jedna je Elli savjetovala i političku karijeru

Ella Dvornik

Influnecerica Ella Dvornik, koja je poznata i po tome da o tabu temama progovara bez dlake na jeziku te se uvijek šali na vlastiti račun, ponovno je pošteno nasmijala svoje pratitelje nekonvencionalnim savjetima. Na svom Instagram profilu, Ella je objavila video u kojem je dala nekoliko kreativnih rješenja za žene koje se suočavaju s lažima u svojim vezama.

U videu Ella ohrabruje djevojke za koje njihovi partneri ili poznanici tvrde lažno da su bili intimni, da to ne demantiraju već da odu korak dalje i okrenu priču u svoju korist. Preporučuje da izmisle bizarne fetiše ili neobična ponašanja koja bi mogla uplašiti ili šokirati lažljivca.

- Žene! Moramo se dogovorit! Ajmo ovak, ako neki frajer kaže da je spavao sa vama, a nije, nemojte nikad poricat. Izmislite da ima neki bizaran fetiš, tipa voli roktat kao svinja, ili voli nosit žensko donje rublje dok radi to, ili je uzviknuo mamimo ime usred radnje... Ne poričite to, iskoristite to! Stay toxic bitches!, poručila je Ella kroz šalu na svom Instagramu.

Njene pratiteljice oduševljeno su komentirale objavu. Počele su se šaliti i smišljati različite ideje.

Jedna korisnica je podjelila svoje iskustvo iz kafića, gdje je izazvala smijeh cijelog društva tako što je pitala muškarca da je podsjeti na to "kada se to ono dogodilo", implicirajući da mora da je bilo tako loše i kratko da se ne sjeća.

Ella Dvornik je postala prava zvijezda među ženama koje su prepoznale vrijednost njezinog savjeta. Oduševljenje je toliko veliko da su neki čak predložili da Ella postane predsjednica zbog svoje spsobnosti da podigne raspoloženje svima.

- Dakle, Ellu za predsjednicu!, rekla je jedna od žena u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:55