ODUŠEVILA FANOVE

Ella Dvornik iznenadila fotografijom sebe i svog oca Dina: ‘Povijest se ponavlja‘

Spomenutu je dirljvu fotografiju, odnosno, usporedbu, podijelila Ellina majka Danijela Dvornik

Ella Dvornik

 Screenshot/instagram/

Prošlog se tjedna prisjetila svog oca snimkom nastupa iz 1989. godine, a sada je obradovala svoje pratitelje još jednom arhivskom fotografijom.

Naime, influencerica Ella Dvornik, kći legendarnog i prerano preminulog glazbenika Dina Dvornika, podijelila je dirljivu fotografiju iz svog djetinjstva na kojoj je "kralj funka" drži za jednu nogu, okrenutu naopako. Istu je fotografiju sada Ella snimila sa svojom kćeri Lumi Wren te se tako prisjetila svog oca. Spomenutu je dirljvu fotografiju, odnosno, usporedbu, podijelila Ellina majka Danijela Dvornik. Uz fotografiju stoji natpis: "Povijest se ponavlja", a prati je Dinova pjesma "J*** me se".

image

Instagram priča Danijele Dvornik

Screenshot/instagram/

Inače, 33-godišnja Ella je prije nekoliko dana posvetila emotivnu objavu svom ocu koji je preminuo 2008. godine.

- On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro nisam toliko ni žalila jer znam da je samo živio za to što voli - napisala je o svom ocu uz snimku nastupa iz 1989. u Splitu.

Podsjetimo, hrvatskog "kralja funka" je 7. rujna 2008. godine njegova supruga pronašla mrtvog u njihovom bračnom krevetu. Tri dana kasnije, pokopan je na zagrebačkom Mirogoju, uz jedinstvenu ceremoniju na kojoj se puštala njegova glazba, a okupljeni su plesali u veselom raspoloženju po kakvom će zauvijek pamtiti Dina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:26