TEŠKA GODINA

Ella Dvornik objavila video u kojem plače: ‘2022.? Ne ponovila se, jedva čekam da završi‘

U 2023. ću počistiti sve negativnosti iz života i fokusirat se doslovno samo na ljude i stvari koje mi mame osmijeh na lice, rekla je

Ella Dvornik

 Instagram/Ella Dvornik

Godina 2022. je na izmaku, a tim povodom mnogi se osvrću na svoje najbolje i najgore trenutke koje im je donijela. Među njima se istaknula influencerica Ella Dvornik, kći kralja funka Dina Dvornika, koja je iskreno progovorila o tome kakva je za nju bila 2022.

U snimci na Instagramu istaknula je neke lijepe trenutke, ali i one teške. Od plesanja i pjevanja sa svojom djecom, do plakanja u autu, Ella je, otvorena kao i uvijek, prikazala kakva je 2022. uistinu bila za nju.

- Godina 2022. Ne ponovila se. Baš me istrenirala, psihički izmučila i jedva čekam da završi. Iako je bilo lijepih trenutaka, ružni su ih sve zasjenili. U 2023. ću počistiti sve te negativnosti iz života i fokusirat se doslovno samo na ljude i stvari koje mi mame osmijeh na lice. Vama želim isto - napisala je 32-godišnja influencerica.

“Obožavam tvoju iskrenost”, “prekrasan video”, “drži se, proći će, ljepše dolazi”, nizali su se komentari.

Simpatična blogerica nedavno je podijelila i video na svom YouTube kanalu u kojem je progovorila o godini, ali i opisala svoje psihičke tegobe.

- Nisam više znala što me veseli. Mislila sam da sam pala u depresiju, ali shvatila sam da sam ustvari izgubljena - kaže Ella u jednom trenutku dok priprema ručak.

Pratitelji su bili oduševljeni njezinom iskrenošću dok su u komentarima masovno pisali svoja iskustva, ali i hvalili njezinu otvorenost i hrabrost jer je progovorila o teškoćama s kojima se suočavala.

“Shvatila si s 30 godina ono što sam ja s 40, tako da svaka čast!, “hvala ti na ovom videu”, “divna, iskrena, spontana, svaka riječ je suvišna, veliki respect!”, pisali su oduševljeno.

Ella se udala za britanskog arhitekta Charlesa Pearca 2019. Par ima dvije kćeri, petogodišnju Balie Dee i dvogodišnju Lumi Wren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:01