INTIMNA NAJAVA

Ella Dvornik otkrila: ‘Želimo ostati na dvoje djece pa Charlesa uskoro očekuje cap-cap‘

Što se Ellinog supruga Charlesa tiče, on se za taj postupak odlučio, jer ona, kako navodi to ne može...
Ella Dvornik-Pearce
 Marko Todorov/Cropix

Influencerica Ella Dvornik-Pearce dobro zna kako ostati utjecajna barem kada su u pitanju društvene mreže. Tako će kći pokojnog kralja funka Dina Dvornika, bez problema otkriti vrlo intimne momente u životi svoje obitelji, ali otvoriti i neke tabu teme.

Sada je pak uzburkala duhove otkrivši na koji način ona i njezin suprug, poduzetnik Charles Pearce misle ostati na dvoje djece.

Rasprava je zapravo krenula na jednu temu na Ellinom Facebook statusu, a završila na najavi "cap-cap" zahvata koji očekuje Charlesa.

Naravno riječ je o postupku vazektomije, kirurškom postupku nakon kojeg muškarac prirodnim putem ne može začeti dijete jer su mu podvezani sjemenovodi. I kao većina stvari vezana uz seks i to je kod nas tabu tema, pa kada je prije dosta godina RTL-ov voditelj Zoran Šprajc otkrio kako se i on podvrgnuo vazektomiji, izazvao je priličnu raspravu u javnosti.

A što se Ellinog supruga Charlesa tiče, on se za taj postupak odlučio, jer ona, kako navodi to ne može.

"On je to odlučio jer je ilegalno u Hrvatskoj ženi ispod 35 godina podvezati jajnike (pitala sam na carskom), a ja ne smijem koristiti hormonalne pilule. Charlesu to pet minuta, a meni agonija s nuspojavama. Stvarno moram reći da sam ponosna na njega za tu odluku, jer njegovo se može vratiti, a meni se ne bi moglo nikada", napisala je 30-godišnja Dvornik.

Par je inače prošle godine u veljači dobio svoju drugu djevojčicu Lumi Wren, koja je iznenadila svoje roditelje stigavši pet tjedana prije termina, a njihova starija kćer Balie Dee rodila se u studenom 2017. godine. I to je bilo prilično dramatično, barem je tako blogerica obznanila jer je čak 51 sat čekala da njezina beba stigne na svijet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:29