PALJBA PO MREŽAMA

Ella Dvornik pohvalila se isklesanim trbuhom, ali fanovi joj predbacuju drugu stvar: ‘Užas, pokrij to pod hitno!‘

Ella Dvornik pohvalila se napretkom iz teretane, no njezini pratitelji bili su raspoloženi za novu dozu nepotrebnog vrijeđanja

Ella Dvornik

 Instagram/Ella Dvornik/

Influencerica Ella Dvornik ozbiljno se posvetila vježbanju, a svojim impresivno isklesanim trbuhom pohvalila se i na društvenim mrežama. Međutim, neki od njezinih pratitelja imali su drugog posla, pa su se tako dohvatili izgleda njezinog pupka.

"Reći ću vam jednu stvar. Cilj je da mi ovako izgleda trbuh bez da se naprežem i izgledam na fotkama kao da je netko prdnuo, ali se pravim da nisam skužila.Nego… svi koji ste se najeli za Uskrs. Je l‘ pala neka novouskršnja odluka? Teretana je danas bila prepuna pa rekoh - ‘ko nije krenuo za novu, možda je za Uskrs. Je l‘ vas ima?", napisala je Ella u opisu fotografije koja je potaknula brojne komentare.

"Pupak ti je kao v....a. Užas, pokrij to pod hitno!", "Stvarno čudan, gori od mog", "Oprosti, što ti je s pupkom", "Udari Photoshop na taj pupak" - glasili su samo neki od negativnih komentara, ali srećom, Ella se na njih ne obazire već se zna dobro našaliti na svoj račun.

"Otvorit ću OnlyFans za pupak pa ću i od tog zaradit‘. Nemojte mi davati ideje, znate da sam dovoljno luda da mi sve uspije", poručila je svojim pratiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:55