NOVO POGLAVLJE

ELLA PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI TRBUŠČIĆ Sad je jasno i zašto se 'skrivala' u posljednjim objavama, a iznenadila je još jednom velikom promjenom

 
 Screenshot / Instagram

Ella Dvornik je u ponedjeljak objavila sretnu vijest - sa suprugom Charlesom Pearceom čeka drugo dijete. Na društvenim su mrežama objavili zabavan video o tome kako će im se u proljeće 2020. povećati obitelj, a njihova mezimica Balie Dee, koja u studenome puni dvije godine, dobit će brata ili sestru.

Kasnije je blogerica pozirala u uskoj majici iz profila i po prvi put pokazala trudnički trbuščić. On se već svakako vidi pa je sad postalo jasno i zašto je Ella u posljednje vrijeme pozirala s rukama na trbuhu ili u širokim modnim kombinacijama kojima je uspjela sačuvati tajnu.

Na fotografiji je 28-godišnja kći Dine Dvornika pokazala i promjenu frizure. Kako smo je navikli gledati u prilično hrabrim izdanjima, s ludima bojama i formama, ovaj put je obožavatelje iznenadila relativno klasičnim odabirom - kosu je potamnila i napravila velike lokne.

‘Otkako si starija, odrasla žena, sve si mi ljepša’, ‘Uživaj, draga moja, u sebi i svom životu. Sad mi izgledaš kao prava dama’, ‘Jednostavno predivna’, samo su neki od komentara koje su joj ostavili na Instagramu.

View this post on Instagram

Jedna onako jutarnja :) di ste vi?

A post shared by Ella Dvornik Pearce (@elladvornik) on

Ella se za 13 godina starijeg Charlesa udala u veljači u Las Vegasu nakon pet godina veze. Njihova kći Balie Dee u studenom će napuniti dvije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:17