SLAVLJE U OBITELJI

Emil Tedeschi postao djed: Njegov sin i jedna od najbogatijih Hrvatica dobili sina, doznali smo kako se zove

Za vezu Emila i jedne od najbogatijih Hrvatica, koja iza sebe već ima jedan brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine

Nika Perenčević i Emil Tedeschi mlađi

 Privatni album

Emil Tedeschi mlađi i njegova supruga Nika Perenčević postali su roditelji malenog dječaka. Kako doznajemo, dijete se zove - Emil.

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, 26-godišnji Emil, i 18 godina starija supruga Nika, jedna od najbogatijih Hrvatica i samozatajna kći poduzetnika Mihajla Perenčevića, vjenčali su se krajem ožujka 2019. godine u Malom Lošinju u hotelu Bellevue okruženi buketima crvenih ruža, a mladenka je tad izabrala usku vjenčanicu od čipke sirena kroja. Uzvanike je zabavljao Tony Cetinski, a među uzvanicima je bila i Nina Badrić.

image

Nika Perenčević i Emil Tedeschi mlađi

Damir Krajac/CROPIX

Za vezu Emila i 18 godina starije Nike, koja iza sebe već ima jedan brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine i to samo nekoliko mjeseci nakon što je Tedeschi mlađi prekinuo ljubavnu vezu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Podsjećamo, nakon prekida s Lanom, Emil je pronašao "onu pravu". A ljubav svog života u mlađem Tedeschiju pronašla je i Nika. Par od samoga početka pokušava sačuvati intimu za sebe pa je javnost ostala zakinuta za detalje njihove ljubavi, no kruna je svakako rođenje djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 03:29