'CIJENA PRAVE LJUBAVI'

EMOTIVAN DUET DOMAĆIH ZVIJEZDA OSVOJIO NAGRADU PUBLIKE Mario Roth i Antonija Šola osvojili Cesaricu za Hit mjeseca

 
 Martina Cvek

'Cijena prave ljubavi', simbolična pjesma u ova teška vremena, koju su vrlo emotivno u duetu otpjevali Mario Roth i Antonija Šola, suvereno je osvojila domaću nagradu publike - Cesaricu za Hit veljače. Dobili su najveći broj glasova hrvatske publike na pet različitih glasačkih platformi. Ovom slatkom i malom pobjedom u teškoj konkurenciji - Jelena Rozga, Nina Badrić, Jacques Houdek te Matija Cvek i Matija Dedić, ušli su u finale izbora za glavnu nagradu Cesarice početkom iduće 2021. - Hit godine!

- Hvala vam, dragi ljudi, idemo dalje zajedno. Neka nas ova pjesma uvijek podsjeća na zajedništvo i dane kad shvaćamo da čovjek samo srcem dobro vidi; kao i na dane kad smo naučili bez čega možemo i što nam je zaista važno; dane kad se ponovno učimo strpljenju, poštivanju sebe, drugoga i prirode koju uzimamo zdravo za gotovo. Vjerujem da ćemo nakon ovoga svi biti bolji jedni drugima i prema prirodi, istaknula je pjevačica i autorica pjesme Antonija Šola u svojoj objavi povodom osvajanja ove laskave nagrade.

- Osjećam veliku zahvalnost, prije svega prema glazbenim urednicima koji su dopustili da naša pjesma pronađe put do svakog slušatelja, a onda naravno, ništa manje važno, i prema svima onima koji su svojim glasovima nesebično pomogli da uđemo u utrku za Hit godine. Hvala našoj publici jer su oni jedini razlog zbog kojeg postojimo, a mišljenje publike u našem poslu jest najvažnije. Zato nam ovo priznanje posebno imponira. S obzirom da se nalazimo u prilično teškim vremenima, a koja utječu na sve naše živote, neka nam glazba i dalje bude zvonka radost i da nam je snage da iz svega ovoga izađemo još jači i sretniji. Grupa Vigor vam obećaje puno, puno divnih i veselih koncerata čim ovo prođe, diljem Hrvatske i regije, zaključio je popularni frontmen Mario Roth.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:04