ČETIRI (NE)TENORA

Emotivni Jeličić zapjevao s kolegama u prijenosu HRT-a: ‘Bože dragi, lijepo li je Hrvat biti i ovakvu emociju osjetiti‘

Jeličić, Bjelica, Strahonja i Molnar na kraju su i zapjevali u studiju, a reakcije gledatelja bile su pozitivne

Momci zapjevali u HRT-ovoj emisiji Qatara

 Screenshot Facebook/HRT

Osvajanje bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru dirnulo je cijelu Hrvatsku, a imuni na emocije nisu bili ni voditelji i komentatori HRT-ove emisije ‘Qatara‘.

"Bože dragi, lijepo li je Hrvat biti i ovakvu emociju osjetiti", rekao je Joško Jeličić.

"Teško je nešto pametno reći nakon ovakve utakmice. Možemo biti ponosni ne samo na sve ovo danas, već i sve na cijelom prvenstvu. Čestitke svima, igračima, izborniku, navijačima. Privilegija je bila pratiti ovo Svjetsko prvenstvo", rekao je Nenad Bjelica.

"Ovi momci su pokazali... Oni su preslika naše domovine, toliko su žrtve i odricanja utkali u ovo, borili se protiv nepravde na najvećoj razini i na kraju su pobijedili. Oni su primjer malih država koje idu najtežim putem. Trebamo ih dostojno dočekati sutra", dodao je Jeličić.

Mario Strahonja nije htio govoriti o sucu već je čestitao igračima i stručnom stožeru na bronci. Sudački ekspert zamjerio je sucu Abdulrahmanu Al-Jassimu što nije dosudio očiti kazneni udarac za Hrvatsku kada je Joško Gvardiol bio oboren u kaznenom prostoru, a na kraju se nije oglasio čak ni VAR.

Jeličić, Bjelica, Strahonja i Molnar na kraju su i zapjevali u studiju, a reakcije gledatelja bile su pozitivne.

"To, dečki, bravo", "Super ste", "Bravo, svaka čast" - nizale su se pohvale u komentarima na društvenim mrežama na njihovu izvedbu pjesme ‘Moja domovina‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:47