POZNATI PAR

Emotivni Peco: Marko Pecotić jednim potezom svoju novu curu Silviju Dvornik doveo do suza

Mnogi su osuđivali razvod Pece i njegove sada već bivše supruge, no on i Silvija uživaju i nastupaju i dalje

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik

 Sasa Buric/Cropix/

- Sritan ti rođendan, lipa moja - zaželio je glazbenik Marko Pecotić Peco na Instagramu sretan rođendan svojoj djevojci Silviji Dvornik uz video sa zajedničkim privatnim fotografijama s raznih događaja i nastupa. U pozadini spomenutog videa privatnih fotografija svira pjesma "Sve je tvoje" 4 tenora u kojima pjeva Marko, a Silviju je poklon toliko dirnuo da je u komentaru ostavila emoji koji plače i tri srca.

Podsjetimo, splitski pjevač bivši je član klape Iskon, a godinama gradi solo karijeru. Sa svojim bendom i pratećim vokalom Silvijom Dvornik nastupa na vjenčanjima i drugim raznim događanjima, a čini se da se tijekom tih nastupa rodila i nova ljubav koja je uzburkala regiju. Mnogi su osuđivali razvod Pece i njegove sada već bivše supruge, no prašina se s vremenom slegla, a popularni Peco i Silvija nastavljaju nastupati diljem Dalmacije.

- Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti - obrazložio je Peco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:47