KRISTINA ŠALINOVIĆ

Emotivno priznanje bivšeg top modela: ‘Sva sr**a pripremila su me za ovu novu životnu ulogu...‘

Bivša manekenka podijelila je fotografiju snimljenu uz talijansko jezero Orto, na kojoj je u prvom planu njen trudnički trbuščić
Kristina Šalinović
 Neja Markicevic/cropix

Znate, nikad nisam mislila da će mi život ići ovako kako ide... Nikad nisam mislila da ću živjeti gdje živim sada... Ali, sigurno mi je drago da je tako bilo i da tako dalje ide i ne bih to promijenila ni za što na svijetu - napisala je Kristina Šalinović, bivša manekenka, uz fotografiju objavljenu na Instagramu, snimljenu uz talijansko jezero Orto, na kojoj je u prvom planu njen trudnički trbuščić.

- Mislim, nemojte me krivo shvatiti. Definitivno bih promijenila puno sranja koja su mi se dogodila (ili koja sam napravila) tijekom života, ali sve to me oblikovalo u osobu koja sam danas. Bila je to jedna skupa (u svakom smislu riječi) životna škola, ali me ojačala i pripremila me za novu životnu ulogu: cool mamu! Bila sam zbunjena tinejdžerica, nezgrapna mlada odrasla osoba, konobarica, frizerka, manekenka, vlasnica, vrijedna radnica, izgubljena odrasla osoba, pedagog... Ali vrijeme je sve malo ponovno promijeniti! Zašto imati uvijek isti život, kad možete imati kaos? - napisala je bivša manekenka koja je nedavno ispričala da je morala proći kroz godine terapija kako bi mogla zatrudnjeti.

- Nakon skoro četiri i pol godine čekanja, mogu izreći ovu rečenicu bez da se rasplačem.. Svaka igla, svaka tableta, svaka žrtva je definitivno bila vrijedna - napisala je Kristina u svibnju na Majčin dan, i nastavila:

- I zato, ove godine slavim tebe. Da, baš tebe! Tebe, koja već mjesecima, godinama prolaziš kroz hormonalne terapije, propale inseminacije, ne oplođene IVF tretmane. Znaj da si užasno hrabra i jaka! Tebe, koja si kroz svoj put da postaneš majka izgubila svoga anđela! Tebe, koja si morala izgurati cijelu trudnoću iako si znala da nećeš moći svoje dijete povesti kući sa sobom i da te sad čuva s anđelima! Tebe, koja u tišini trpiš i patiš jer znaš da nikad nećeš moći postati majka! Tebe, koja si primila i dala svu ljubav svijeta napuštenom djetetu! Tebe, koja si toliko to priželjkivala i napokon se dogodilo! Tebe, majko! U svim oblicima! Slavimo tebe i tvoju ljubav koju tako nesebično daješ - emotivno je napisala manekenka koja se istaknula tijekom svoje manekenske karijere, stoga je hrvatska javnost i danas, kada se više ne bavi tim poslom i ne živi u Hrvatskoj, vrlo dobro pamti i rado prati.

Njezin je modni debi bila revija Marc Jacobsa za Louis Vuittona. Surađivala je i s Tomom Fordom, Karlom Lagerfeldom, Alberom Elbazom, Jean Paul Gaultierom, radila od New Yorka do Pariza, a živjela u Milanu. Onda se 2016. odlučila vratiti u Hrvatsku, konkretno u Zagreb, i pokrenuti vlastiti biznis, frizerski salon, a njezin je dugogodišnji partner Enrico Migliorati, otvorio vlastiti tattoo salon. Međutim, nekoliko godina poslije zatvorila je salone i par se vratio u Milano, gdje i danas živi i skupa s Enriceom nestrpljivo očekuje prinovu.

Dotad, s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je i neke ne tako blistave trudničke trenutke:

- Sjajna kosa i blistava koža. Jedem što poželim i svaki dan drijemam. Ali nitko mi nije rekao kako ću se u isto vrijeme osjećati kao da će mi koža eksplodirati i da ću biti kao balon, da ću biti gladna cijelo vrijeme i plakati zbog svega. Nitko mi nije rekao da ću se buditi milijun puta noću kako bih otišla na wc i da ću svaki dan žudjeti za vodom. Da će mi smetati sve što dodiruje moju kožu - iskreno je napisala na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:51