O DOMAĆOJ PJEVAČICI

Estradni menadžer Ivan Bubalo ima novu metu: ‘Do Boga iritantna, a pjesme katastrofa!‘

- Kad je počela ‘pjevati‘ bila je lipa, simpatična cura. Sad do Boga iritantna, ali i dalje lipa - napisao je splitski glazbeni menadžer

Ivan Bubalo

 Mario Todorić/Cropix

- Pregledao sam njenih 15-tak spotova. Plaćeni su sigurno kao dvosobni stan, vrhunski... A od pjesme ni jedna jedina, ali ni jedna, sve katastrofa. Izuzev ‘Sve dok sanjaš‘ Ninčević - Mihaljević. Najveći uspjeh - zadnja na Euroviziji 2018. u Portugalu.

Ostale pjesme siguran sam da ih ne znaju više ni autori. Kad je počela "pjevat" bila je lipa, simpatična cura. Sad do Boga iritantna, ali i dalje lipa - napisao je splitski glazbeni menadžer Ivan Bubalo na Facebooku misleći na pjevačicu Franku Batelić, prenosi Slobodna Dalmacija.

image

Franka Batelić

Niksa Stipaničev/Cropix

Njegov post vidjela je i sama Franka koja mu je, očito osjetivši se prozvanom, prvo napisala: ‘Drago mi je da ste utrošili vaše dragocjeno vrijeme na gledanje mojih spotova‘ te na kraju rečenice stavila srce.

- Jesam i spotovi su svjetski, ali ti si pjevačica s izvrsnim vokalom bez osnovnog alata, a to su dobre pjesme, odgovorio joj je Bubalo i nastavio.

- Kad imaš to, a uz to si i u mogućnosti, postani pjevačica - glazbenica koja će uz svoje pjesme i koncerte imati svoju publiku i imati svoje koncerte. Odmakni se od viška slikanja i medija jer je to kontraproduktivno. Bog ti je sve dao.

Neka ti za početak cilj budu koncerti u manjim dvoranama i gradi karijeru da jednog dana dođes u Split. Po gradu tvoji plakati, a u košarkaskoj dvorani 2000 publike koja te došla slušat. Samo promini prioritete.

- Hvala vam na savjetima i brizi - kratko mu je odgovorila pjevačica koju trenutno gledamo kao članicu žirija u showu ‘Ples sa zvijezdama‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 07:15