DAMIR KEDŽO

‘Eurosong mi je fetiš, nacija zaslužuje da tamo napravim dar-mar! A Arenu Zagreb neću zakupiti 10 godina unaprijed‘

Uoči velikog koncerta 25. svibnja u zagrebačkom Johann Francku, objavio je novi singl ‘Tajna mojih pobjeda‘

Damir Kedžo

 Matija Škalić/

Damir Kedžo ne miruje! Izbacio je novi singl, najavio rođendanski party i koncert pa poručio: „Eurosong mi je fetiš, a zagrebačku Arenu neću zakupiti deset godina unaprijed.“

Kedžo sprema posebno iznenađenje za publiku povodom svog 37. rođendana, a uoči velikog koncerta 25. svibnja u zagrebačkom Johann Francku, objavio je novi singl, "Tajna mojih pobjeda." Na koncertu u Zagrebu pridružit će mu se gosti i prijatelji Natalie Balmix te Alen Đuras s kojima je Kedžo dijelio pozornicu ovogodišnje Dore.

"Četiri godine nisam imao koncert u Zagrebu. Sad istu večer slavim rođendan i imam koncert. Alen slavi rođendan dan nakon mene, pa nas tu večer čeka dvostruko slavlje. Svakako planiram biti sa svojim prijateljima za vrijeme koncerta, a poslije idemo gdje god nas život odnese", kroz smijeh govori glazbenik koji je upravo na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije upoznao čovjeka s kojim je stvorio novi hit "Tajna mojih pobjeda" - makedonskog tekstopisca i producenta Darka Dimitrova.

image

Damir Kedžo

Matija Škalić/

"Spojila nas je srpska pjevačica Tijana Bogičević, a nakon što me čuo na Dori, počeli smo pričati i oboje smo izrazili želju da zajedno radimo. Našao sam nekoga tko me u potpunosti razumije kao producent", ističe Damir.

"S ovom pjesmom smo bili gotovi u jedno popodne. Nikada u životu nisam s nekim brže odradio posao, a da smo stvorili nešto tako brutalno. Glazba za mene ne poznaje granice i volim kad se one ruše", kaže.

Iako ima želju održati samostalni koncert u zagrebačkoj Areni u nekoj skorijoj budućnosti, što su tijekom posljednjih mjeseci napravile i neke bosanske i srpske zvijezde, ne planira unaprijed rezervirati Arenu.

"To mi je veliki životni plan, ali neću zakupiti zagrebačku Arenu deset godina unaprijed. Uz dobar tim i odlične pjesme, to će doći s vremenom. Počeo sam intenzivnu suradnju s Borisom Đurđevićem, apsolutno vjerujem njegovoj autorskoj i producentskoj viziji, konačno imam pouzdanog suradnika na kojeg se mogu uvijek osloniti. A možda se i opet prijavim za Doru; Eurosong mi je fetiš, nacija je zaslužila da ja tamo napravim dar-mar, ne znate vi koliko sam ja lud kad hoću, potrebna mi je samo pjesma koja će biti pisana za Euroviziju, a ne za domaće radio stanice", zaključio je raspoloženo ovaj 36-godišnji Omišljanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 13:35