‘DRAGA MOJA‘

Evo kako to zvuči kada se žestoko posvađaju dvije glazbenice - Ivana Kindl i Mirna Škrgatić

Ne radi se o pravoj svađi, jasno, već o žestokoj pjesmi „Draga moja“ koju premijerno predstavljaju na Jutarnjem.hr
Ivana Kindl i Mirna Škrgatić
 Ira&john

Domaća kantautorica Mirna Škrgatić (31) koja odskače svojim pomno biranim stilom, retro imidžem kako u odjeći tako i u glazbi posvađala se s našom R'n'B pjevačicom Ivanom Kindl (43) koja je aktivna na domaćoj sceni od 2002. godine.

Ne radi se o pravoj svađi, jasno, već o žestokoj pjesmi „Draga moja“ koju premijerno predstavljaju na Jutarnjem.hr.

Pjesma se može opisati samo kao duet ili pak kao glazbena „svađa“ između riječke kantautorice Mirne i požeške glazbenice Ivane Kindl. Ove dvije prijateljice i glazbeno su kliknule na prvu i predstavile se u izdanju kakvo još do sada nismo vidjeli.

- Pjesma 'Draga moja' je nastala krajem prošlog ljeta i to je prva pjesma koju sam napisala na gitari. Odmah sam ju poslala Ivani, kojoj se jako svidjela i predložila sam joj duet jer mi se učinilo zgodnim da nas dvije, koje smo vrlo bliske, pjevamo o svađi između dvije frendice - rekla je Mirna i istaknula kako se njih dvije znaju skoro devet godina.

- Oduvijek mi je bila velika podrška i pomoć na početku moje glazbene priče. Ona je jedna od meni najbližih osoba i izuzetno sam sretna što smo ostvarile ovu suradnju – dodala je.

Osim što sada zajedno surađuju, Mirna i Ivana su i velike prijateljice.

image
Ira&john

- Mirna i ja smo dugogodišnje prijateljice, jako dobro se razumijemo, sličnih smo stavova i temperamenta, te smo podrška jedna drugoj. Mogu slobodno reći da ju smatram najboljom prijateljicom, a budući da volim njezin glazbeni stil naša suradnja je zapravo i očekivana. U pjesmi sam se odmah pronašla jer volim rock, super nam se isprepliću glasovi u zajedničkoj dionici, a refren je zarazan i hitoidan - istaknula je Ivana Kindl.

Ove dvije prijateljice u „svađi“ prikazali su Ira&John u videospotu, dok iza glazbenog izdanja stoje Mirna i glazbenik te producent Mark Mrakovčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:08