DIRLJIVI TRENUTAK

Evo zašto je Severina plakala na Jahorini: ‘Kad je krenula pjesma nije se mogla suzdržati, a publika...‘

Ovo je bio prvi Severinin koncert nakon odluke Vrhovnog suda kojom se skrbništvo nad sinom dodijelilo Milanu Popoviću

Severina se rasplakala na koncertu na Jahorini

 Screenshot/instagram/telegraf.rs/

Severina je sinoć nastupala na Jahorini u BiH i tijekom izvedbe pjesme "Rođeno moje" rasplakala se, piše Telegraf.rs. Emocije su je obuzele tijekom izvedbe pjesme koju je posvetila svom sinu Aleksandru. Dok je pjevačica plakala, publika i prateći vokali nastavili su pjevati.

Tu pjesmu nije dugo pjevala jer ju je podsjećala na borbu za skrbništvo nad sinom koja se sada nastavlja. Tijekom koncerta se trudila biti što veselija, ali na početku koncerta priznala je koliko joj je teško.

Ovo je prvi njezin nastup nakon što joj je Vrhovni sud oduzeo skrbništvo nad sinom Aleksandrom i dao ga ocu Milanu Popoviću.

"Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću", rekla je Severina i dodala kako su mnoge žene s njom podijelile svoja iskustva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 14:30