NIJE JE SRAM

Ex Loto djevojka za kojom je uzdisala cijela Jugoslavija hvali se estetskom operacijom: ‘Jučer su mi skinuli konce‘

Njeni su obožavatelji oduševljeni njenom novom fotografijom, pa su joj uputili brojne komplimente

Suzana Mančić, bivša Loto djevojka

 Sandra Simunovic/Cropix/Cropix

Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije, 67-godišnja Suzana Mančić, na svom je Instagram profilu podijelila detalje estetske operacije kojoj se podvrgnula, a nije se suzdržavala pokazati ni ožiljke.

- Sutra će biti točno sedam dana od korekcije kapaka, jučer smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam - napisala je Mančić koja otvoreno priča o estetskim korekcijama, za razliku od većine estrade koja spomenute zahvate smatra "tabu" temom. Usprkos vidljivim ožiljcima koje šminka nije uspjela prekriti, obožavatelji su oduševljeni njezinom novom fotografijom, pa su joj uputili brojne komplimente te je nazvali "prelijepom".

image

Suzana Mančić

Boris Kovacev/Cropix

Starije generacije Suzanu pamte kao "loto djevojku" iz vremena Jugoslavije, no 2004. se vratila u javnost atraktivnim fotografijama u srpskom izdanju Playboyja.

- Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi obitelji rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smijem vam reći koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer sam obavezna taj podatak držati u tajnosti. Mogu samo reći da sam bila najviše plaćena u povijesti srpskog izdanja Playboya - otkrila je Suzana nedavno za srpske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:51