BROJNI KOMPLIMENTI

Fani Stipković i u trudnoći ne odustaje od dobre forme, vježba u teretani: ‘Zdrava i fit!‘

Fani Stipković očekuje sina sa španjolskom nogometnom legendom Fernadom Hierrom

Fani Stipković i u trudnoći vježba u teretani

 Instagram/Fani Stipković/

Voditeljica i novinarka Fani Stipković (40) i njezin zaručnik, španjolski nogometaš Fernando Hierro očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Hierro ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiu, s bivšom ženom Soniom. Fani je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu kako unatoč tome što je u 27. tjednu trudnoće, ne odustaje od vježbanja u teretani.

„Fit i zdrava trudnoća”, napisala je u opisu fotografija na kojima vježba.

„Prelijepa”, „Izgledaš super”, glasili su samo neki od komentara u kojima hvale Fanin izgled i vježbanje.

Podsjećamo, Fanin zaručnik Hierro (55) bivši je kapetan Real Madrida. Zaručili su se na zimu 2021. dok su bili u Meksiku, a njihovim zarukama prethodila je ljubav u trajanju od dvije godine. Prije nego što im se rodi sin, par planira vjenčati se u Meksiku. Veću proslavu održat će iduće godine u Madridu gdje su se i upoznali i živjeli do prije nekoliko mjeseci kada je Hierro postao direktor meksičkog kluba Chivas.

image

Fani Stipković i Fernando Hierro

/Instagram/fanistipkovic

„Fani odlično podnosi trudnoću i nema nikakvih posebnih prohtjeva. Nije ni previše dobila na kilaži. Pazi na prehranu i trudi se jesti zdravo, kao i raditi lagane vježbe jer je godinama aktivno trenirala. Njezin zaručnik velika joj je potpora i podrška. Već se godinama htjela ostvariti kao majka, što je i rekla u jednom od rijetkih intervjua koje daje. U Fernandu je pronašla sve što je željela od muškarca, brižan je i pažljiv i uz njega se osjeća sigurno, kao što svaka žena priželjkuje", ispričao je Fanin prijatelj za Story.

image

Fani Stipković i Fernando Hierro

/Fani Stipković/Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:17