UŽIVA U TRUDNOĆI

Fani Stipković je u Hrvatskoj, svojim je izgledom zasjenila i predivan pogled: ‘Stiže kruna naše ljubavi‘

Fani Stipković trenutačo uživa u rodnoj Veloj Luci, odakle je pratitelje na Instagramu počastila svojim novim trudničkim fotografijama

Fani Stipković i Fernando Hierro

 Instagram/Fani Stipković

Sportska novinarka Fani Stipković ovog ljeta se vratila u svoj rodni grad Vela Luku, o čemu je obavijestila svoje pratitelje putem Instagram profila.

Na slikama s vidikovca, Fani je zračila srećom dok je pozirala u skladnom topiću i suknji, kombinaciji koja je istaknula njezin trudnički trbuščić.

"Doma", napisala je u opisu fotografija, koje su oduševile njene pratitelje.

image

Fani Stipković

Instagram/Fani Stipković

Nedavno je Fani otkrila da je u 20. tjednu trudnoće putem videa na kojem je pozirala u kupaćem kostimu.

Fani i bivši španjolski nogometaš Fernando Hierro zajedno su tri godine, a sada čekaju zajedničko dijete. Ona će po prvi puta postati majka, dok Hierro već ima dvoje djece. Zbog Hierrove nove uloge direktora meksičkog nogometnog kluba Chivas, par se preselio u Meksiko ove godine, nakon što je Fani neko vrijeme živjela u Španjolskoj.

image

Fani Stipković i Fernando Hierro

Instagram/Fani Stipković

Njihova ljubavna priča započela je na stadionu Wanda Metropolitano, dok je Fani obavljala svoju novinarsku dužnost. Sudbina je umiješala svoje prste i povezala ih, a njihovi razgovori i vrijeme provedeno zajedno rezultirali su skladnim odnosom koji danas imaju. Fernando se pokazao kao osoba s velikim srcem, uvijek skroman i pažljiv prema drugima, često zanemarujući vlastite potrebe.

- Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele, napisali su Fani i Hierro u predivnoj zajedničkoj objavi.

Poznati par dugo je uspjevao skrivati svoju vezu od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su zajedno došli na finale Davis Cupa krajem 2021. godine. Nakon toga su potvrdili svoju vezu.

Mediji su pretpostavljali da će se par vjenčati prošlog ljeta na Faninoj rodnoj Korčuli, gdje su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kada će par izreći ono sudbonosno "da".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 11:30