ABUELITA

Fani Stipković nedavno je postala majka, a uskoro će postati i ‘baka‘

Fernando iz prethodnog braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju, a s Fani ima jedno dijete

Fani Stipković

 Instagram/

Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji prošle godine, a njen će suprug, prema pisanju stranih medija, ubrzo postati i djed.

Naime, Fernando iz prethodnog braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Njegov stariji sin i djevojka očekuju prvo dijete, što čini nekadašnju novinarku i manekenku - bakom.

Hierro je legenda Real Madrida, bivši kapetan kluba, a trenutno je direktor meksičkog kluba Chivas. Zaruke su pale u Meksiku na zimu 2021. kada je par bio dvije godine skupa. U rujnu su uživali u intimnoj ceremoniji vjenčanja u Meksiku.

- Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu - izjavila je Fani neposredno nakon vjenčanja.

Inače, rođena na Korčuli, Stipković je kao manekenka otkrivena sa 17 godina. Roditelji su je poslali na fakultet u Zagreb gdje se preselila sa svojim bratom.

- Studirala sam novinarstvo, a u slobodno vrijeme radila kao manekenka. Htjela sam se osamostaliti vrlo mlada i to sam i postigla, naporno radeći. Provela sam 7 do 8 godina radeći kao manekenka u Hrvatskoj i radila sam bookinge po cijelom svijetu - ispričala je.

- Jedno od mjesta gdje sam živjela nekoliko mjeseci bio je Madrid, kada sam imala 22 godine. Tada sam se zaljubila u Španjolsku - kaže Stipković koja je tamo upoznala nogometaša, budućeg supruga.

- Upoznala sam ga na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Za njemačku televiziju prenosila sam utakmicu zvijezda španjolske momčadi protiv svjetskih zvijezda. Zatim sam morala napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući jedno drugo - prisjeća se 42-godišnjakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 20:29