MODNA IKONA

Fanovi se opraštaju od svjetski poznate bake iz Splita, emotivnu poruku ostavila i Ana Rucner

Vizažistica Tea Flego objavila je na Instagramu da je njezina baka Livia Mulac preminula

Livia Mulac

 /Screenshot/instagram/tea Flego

Splićanka Livia Mulac, poznata kao Glam Ma, postala je viralna baka zbog make up transformacija koje je kreirala s unukom vizažisticom Teom Flego. Tea je podijelila vijest da je baka nažalost preminula, a ta vijest potresla je mnoge obožavatelje.

„Zakasnila san .... a tila san ti samo još jedan put vidit te okice... Tila san ti još samo jedan put reć koliko te volin”, započela je Tea opis videa koji je objavila In memoriam svojoj baki.

„Cili život si bila tu, cili život me čekala .... ovo si sad namjerno ‘pobigla‘ bez pozdrava .... da manje boli .... a znala si da će bolit za krepat. Hvala ti za SVE ljubimice moja. A sada odmori.... Uvik ću te beskrajno volit kraljice moja, tvoja Tejči”, napisala je unuka dok na videu svira melodija „I will always love you”.

Posebno mjesto Livila ima u srcima mnogih koji su se s njom oprostili u komentarima videa.

„Moja omiljena beauty ikona, s onim što je ostavila, živjet će vječno. Počivaj u miru Glama, želim tvojoj obitelji puno snage”, glasio je komentar.

„Moja sućut...”, uz ruke sklopljene u molitvu i srce napisala je violončelistica Ana Rucner.

„Draga Tea, moje iskreno saučešće….a juče sam mislila na tebe i tvoju baku, časna reč, mislila sam o tome koliko ste vezane. Pokoj joj duši”, komentirala je pjevačica Ana Bekuta.

Podsjećamo, Tea Flego je 2016. počela snimati make up transformacije svoje bake, a baka je tako postala viralna toliko da su svjetski mediji počeli pisati o njima.

"Odlučile smo snimiti video kako bih fanovima i klijentima pokazala da i stara bakica može izgledati svježe i mlado. Ona zbilja uživa kad je šminkam. Uživa u tome što se osjeća lijepo, mlado i što se zabavlja. A najviše od svega uživa u pažnji koju joj pružam. Stari su ljudi uglavnom usamljeni, a ja ne želim da se ona tako osjeća", rekla je Tea za Cosmopolitan.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:38