NEOBIČAN OPROŠTAJ

Fanovi zabrinuti zbog bizarne gole fotografije kćeri Brucea Willisa i Demi Moore: ‘Opraštam se‘

Mlada modna dizajnerica fotografirala se gola u prilično bizarnoj pozi - leži sklupčana na boku na zelenom travnjaku
Tallulah Willis
 Instagram

Najmlađa kći nekada svima omiljenog, a danas rastavljenog glumačkog para, Demi Moore (58) i Brucea Willisa (66), Tallulah Willis (27), ponovno se razgolitila na Instagramu. Mlada modna dizajnerica fotografirala se gola u prilično bizarnoj pozi - leži sklupčana na boku na zelenom travnjaku.

"Opraštam se od ovih zidova, unutar kojih je procvjetala ljubav, prijatelji su postali obitelj, životinje su nas napustile i pridružile nam se, prazan prostor i bojažljiva iverica stvorile su užitak dizajna interijera", napisala je u opisu fotografije Tallulah te je stavila još nekoliko fotografija iz svoje kuće u Los Angelesu.

image
Instagram

"Bila sam na najnižoj točki unutar ovih zidova i postavljala sam bezglasna pitanja od kojih se tresem kad ih se sjetim. Krivila sam kuću za svoju bol i željela sam pobjeći", nastavlja i zaključuje da nakon brojnih transformacija odlazi osjećajući se potpuno.

image
Instagram

Daily Mail pretpostavlja da Tallulah prodaje svoj dom i seli na novu adresu sa svojim dečkom Dillonom Bussom.

Zanimljivo je da je lani nekoliko mjeseci provela u izolaciji zbog korone u suživotu sa svoje dvije sestre Scout (29) i Rumer (32) te roditeljima, iako su rastavljeni već 20 godina. Bruce Willis je u braku s manekenkom Emmom Heming od 2009. godine, te s njom ima dvoje djece.

image
Instagram

Iako su Demi i Bruce danas 'najbolji prijatelji' njihov odnos nakon razvoda nije bio nimalo dobar, a kćeri koje su bile u tinejdžerskim godinama su imale brojne emocionalne probleme.

image
Instagram

Sve su tri razvile manjak samopouzdanja te su u svojim dvadesetima utapale tugu u alkoholu i opijatima. Tallulah je bila i na rubu anoreksije stoga ova bizarna objava oproštaja od kuće mnoge dodatno zabrinjava s obzirom na povijest njezinog mentalnog zdravlja.

image
Instagram

Nakon što se Demi razvela od drugog supruga Ashtona Kutchera 2011. i ona je upala u depresiju, što ih je sve još više udaljilo.

Nakon brojnih teških dana i rehabilitacije uspjele su se zbližiti i danas su sestre svojoj majci najveća potpora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:44