LJUBAV

FATALNA JOVANA Novi detalji o vezi: Djevojka koja je osvojila srce našeg glumca bivša je cura Bogdana Bogdanovića

 
 CROPIX

Goran Bogdan ponovno ljubi. Zgodni glumac već je nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi s Jovanom Stojiljković (27), piše Gloria. Glumica je javnosti poznata po vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem s kojim je bila prije dvije godine.

Veza između glumice i košarkaša trajala je pola godine, a presudila im je velika udaljenost. No, Jovana je sada novu ljubavnu sreću našla u zagrljaju deset godina starijega Gorana Bogdana koji slovi za jednog od najpoželjnijih neženja u regiji.

S buketom cvijeća

Da su njih dvoje više od prijatelja, dalo se naslutiti u rujnu kada su se zajedno pojavili na promociji serije “Jutro će promijeniti sve” u kojoj su oboje glumili, piše Blic. Pola godine poslije više se niti ne trude sakriti da su zajedno pa je upravo Goran Jovani na nedavnoj premijeri predstave “Nečista krv”, u kojoj ona igra glavnu ulogu, uručio golem buket cvijeća. Novinari srpske Glorije nakon toga su kontaktirali Gorana i pitali ga bi li se s Jovanom fotografirao za njihov magazin.

“Naravno da ne bih”, prenose srpski mediji odgovor Gorana Bogdana i pišu kako je glumac tom prilikom dodao kako nije promijenio stav te da i dalje ne želi govoriti o svom privatnom životu i djevojci. Bogdan trenutačno u Srbiji snima drugu sezonu srpske serije “Sjenke nad Balkanom” u kojoj je Jovana imala ulogu forenzičarke. No, dok o ulogama i poslovnim planovima rado priča u medijima, Bogdan o privatnom životu ne želi mnogo govoriti.

“Nisam u javnosti stvorio sliku sebe kao zavodnika, nego su to drugi od mene stvorili”, izjavio je nedavno za Tportal glumac za kojega se zna da je, dok je studirao glumu, nekoliko godina bio u vezi s Dainom Oniunas Pusić, kćeri bivše ministrice Vesne Pusić, koja je tada studirala režiju. Potom je, dok je radio u Zagrebačkom kazalištu mladih, hodao s Lanom Klingor koja je tada u tom kazalištu radila kao voditeljica Odnosa s javnošću. O njihovu je prekidu Lana 2011. godine progovorila za IN magazin.

Prekinuli veze

“Goran je zaista jedna od najboljih osoba koje sam upoznala, nema se tu ni meni, ni njemu što zamjeriti. On puno radi, ja puno radim i nismo stigli ništa. U jednom trenutku odlučili smo da je možda najbolje da svatko ganja svoje”, rekla je tada Lana.

Nakon nje je Bogdan bio u vezi s glumicom Ivom Mihalić s kojom se upoznao još tijekom studija, no među njima je zaiskrilo tek sredinom 2012. godine, a njihova je romansa trajala nekoliko mjeseci.

Zgodnoga glumca su prije četiri godine povezivali i s Ninom Badrić, ali on je to demantirao rekavši da su njih dvoje samo prijatelji.

U to je doba, kažu upućeni, već bio u ljubavnoj vezi s Antonelom Franković iz Zagreba. U nju se zaljubio još 2013. godine. S atraktivnom crnkom Bogdan se rijetko pojavljivao na promocijama i drugim mjestima na kojima bi ih mogli zajedno snimiti, a jedna od njihovih rijetkih zajedničkih fotografija nastala je 2015. godine u Dubrovniku kada ih je fotograf Slobodne Dalmacije snimio na premijeri predstave “Elementarne čestice”. Bogdanu, očito, ni tada nije bilo drago što su ga snimili s njegovom djevojkom pa se na zabavi nakon premijere pojavio sam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 17:02