TAJNA VEZA

FATALNI SUSRET NA NAJPOZNATIJOJ PLAŽI ZA PARTYJE Kako je pokćerka Ljube Jurčića zavela sina Zdravka Mamića...

 HANZA MEDIA/Društvene mreže

Još do nedavno se nagađalo o razlozima krize u braku Marija Mamića i Monike Kravić Mamić, kao i zbog čega se sportski menadžer iselio iz zajedničkog stana na zagrebačkom Tuškancu. Mnogi su smatrali i kako je riječ samo o prolaznoj fazi, te kako će supružnici, na koncu, ipak prevladati probleme i spasiti osmogodišnji brak.

Ipak, prema pisanju časopisa Story, Mario Mamić, sin bivšeg izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegove prve supruge Nade, ponovno je zaljubljen, a njegovo je srce osvojila Tia Jurčić, pokćerka ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića.

Iako nijedno od njih nije željelo ništa komentirati, iskre među Marijom i Tijom navodno su planule ovog ljeta na Pagu, gdje Mamić tradicionalno ljetuje s obitelji. A fatalni susret dogodio se na našoj najpoznatijoj partijanerskoj destinaciji, plaži Zrće. Budući da je Mario tada bio u braku, s Tijom je zadržao prijateljski odnos. No, za razliku od prijašnjih ljetovanja, Mamić je na Pagu ove godine bio sam, a njegova supruga Monika je viđena, također sama, u luksuznom resortu u Zadru. Kraj ljeta donio je još jedan udarac njihovom ionako uzdrmanom braku i Mario se iselio iz zajedničkog doma. Time je otvorio vrata i novoj ljubavi, pa su Tia i Mario intenzivirali svoj odnos i već bili i na nekoliko zajedničkih putovanja, među ostalim i u Dubaiju.

Glamurozna svadba

Nije poznato jesu li pritom posjetili i njegova strica Zorana, koji je također nedavno okončao svoj drugi brak s ekonomisticom Anom Šikić, a u Saudijskoj Arabiji trenutno trenira klub Al-Nassr. Navodno je s njim tamo i šibenska manekenka Antica Filipović Grčić, s kojom je Zoran, također, romansu počeo ovog ljeta. Prema tvrdnjama upućenih, Mario i Tia već su počeli i zajedno živjeti, ali, u svakom slučaju, Jurčićeva pokćerka nije presudila braku Mamićevih jer problemi i svađe među njima počeli su puno ranije.

O krizi u braku Mamićevih počelo se šuškati već prije godinu i pol dana, a ulje na vatru sigurno su donijele i brojne financijske i poslovne nevolje ove sportsko-menadžerske obitelji. Mario i Monika upoznali su se početkom 2007., kad im je oboma bilo 24 godine, a svoju su vezom odlučili okruniti brakom nešto više od godinu dana kasnije. Njihovo vjenčanje bilo je jedno od najglamuroznijih događaja godine s više od 400 uzvanika u zagrebačkom hotelu Westin.

Svadbu je u cijelosti platio mladoženjin otac Zdravko Mamić, koji je nerijetko isticao da mu je Monika omiljena snaha. Četiri dana prije velikog slavlja, mladenci su u krugu obitelji izmijenili bračne zavjete u crkvi Sv. Duha. Potkraj 2008. Monika je rodila prvog sina Josipa i nakon toga je odlučila napustiti voditeljsku karijeru na Novoj TV i posvetiti se isključivo majčinstvu. Četiri godine nakon Josipa rodio im se i drugi sin Jakov, a supružnici su često isticali kolika su podrška i oslonac jedno drugom. Sve do nedavno. A i nova Mamićeva odabranica Tia Jurčić, donedavno projekt menadžerica u Atlasu, iza sebe ima brak s bivšim Ciboninim košarkašem iz Teksasa Chrisom Warrenom od kojeg se rastala početkom ove godine.

Par ima i 5-godišnjeg sina Domenicka koji, piše Story, od rastave, šest mjeseci živi kod oca u SAD-u, a šest mjeseci kod majke u Hrvatskoj. Baš kao i Mamići, i Tia i Chris upoznali su se 2007. preko zajedničkih prijatelja. Nakon malo više od dvije godine veze košarkaš je zaprosio Tiju, nakon čega su neko vrijeme živjeli u SAD-u. Vjenčali su se 2010. u Hrvatskoj, a u siječnju 2011. postali su roditelji. Tia je svim silama podupirala suprugovu karijeru, pa se obitelj sukladno Warrenovim sportskim i poslovnim obavezama selila tijekom pet godina braka po svijetu. Tako su jedno vrijeme živjeli u Španjolskoj, Italiji i SAD-u.

Nakon što su odlučili okončati svoj brak, Chris je nastavio živjeti u Americi, a Tia se vratila u Hrvatsku. Zbog sina su, tvrde njihovi poznanici, ostali u prijateljskim odnosima. Kako bilo, pitanje je vremena kad će se Mario i Tia odvažiti na prvi javni zajednički izlazak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:43