NAJAVLJUJE SPEKTAKL

Finalist ‘Plesa sa zvijezdama‘ raznježio fanove: ‘Upoznajte moju glavnu navijačicu za večeras...‘

Cuccurinu, koji je osvojio show ‘Zvijezde pjevaju‘ sada je u finalu ‘Plesa sa zvijezdama‘ za koje najavljuje puno seksipila i uzbuđenja

Marko Cuccurin

Od 13 parova, u završnici showa ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika. Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić su se izborili za svoje mjesto u velikom finalu. Najavili su da možemo očekivati puno emocija i njihovu najbolju izvedbu. Nedjeljne večeri su postale sinonim za ples i dobru zabavu, a danas ćemo otkriti tko će biti pobjednik.

Mladi influencer Marco Cuccurin posebno uživa biti na pozornici. Uz svoju mentoricu Paulu Tonković, pretvorio se iz emisije u emisiju u pravog plesnog znalca. Pored uspješnih plesnih koraka i koreografija u svaku emisiju donio je dašak posebne energije koja ga krasi, kažu fanovi.

Marco je oduvijek sanjao o nastupanju u ‘Plesu sa zvijezdama ‘. Njegova nona, uz koju je odrastao, obožava taj show, pa je kao dječak pred televizorom plesao s nonom i njenom prijateljicom i "glumio" da je u ‘Plesu sa zvijezdama ‘.

Ispričao je kako od malena voli glazbu, ritam i ples. Oko šeste ili sedme godine je pohađao tečajeve osnove valcera, tanga i još nekih plesova, ali nema profesionalnog iskustva. Kratko vrijeme je plesao i suvremeni ples, ali nikad na profesionalnoj razini.

Od samog početka showa, gdje se natjecao protiv mnogo zanimljivih suparnika, isticao je kako će njegova prednost biti hrabrost i autentičnost.

U polufinalnoj večeri plakao je od sreće, a emocije stavlja u prvi plan i kad je riječ o finalu.

- Očekujte da ćete proći jedan roller coaster emocija, donijet ćemo veselje i seksipil, ljutnju i strast, a možda čak i malo emotivne tuge. Potrudit ćemo se da u jednoj večeri pokažemo sve ono što smo kroz cijelu sezonu naučuli, istaknuo je Marco.

Dodao je kako kod njega nema tabua i vjeruje da upravo zbog toga uvijek može dati sve od sebe u onome što radi.

- Potrudit ćemo se da kroz naše točke obuhvatimo sve plesne stilove, ali i sve životne emocije i da zaista u jednoj večeri pokažemo sve ono što smo kroz cijelu sezonu naučili. Gledateljima preostaje samo da gledaju i uživaju, najavio je finalist Marco Cuccurin.

U finalu će izvesti sambu i paso doble.

Na svom instagram profilu, Marco je napisao emotivnu poruku upućenu svojoj plesnoj mentorici Pauli, zahvaljujući joj se na svemu i ističući kako je ona postala njegov životni partner u ovom kratkom vremenu.

- Za ovu ženu bih dao bubreg i puno više od toga i znam s koliko ljubavi i topline radi ovaj posao i koliko živi za njega i na tome joj se divim, napisao je Marco.

- Sutra ćemo razvaliti plesni podij i dati svaki atom sebe. Ostaviti ćemo srce na podiju kao i svaki put do sada i siguran sam da će ljudi to prepoznati. Za kraj ono što ti uvijek govorim ću i napisati, volim te. Tvoje zlatne nožice će dati sve od sebe da te sutra ne razočaraju, za kraj je dodao Marco.

Uzbudljivo je što će se Marco Cuccurin i Paula Tonković boriti za pobjedu u finalu showa ’Ples sa zvijezdama’. Njihov talent, strast i autentičnost obećavaju nevjerojatan nastup koji će zasigurno ostaviti snažan dojam na žiri i publiku. Pitanje tko će na kraju odnijeti titulu pobjednika ostaje neodgovoreno sve do večerašnje epizode. Jedno je sigurno - večeras nas očekuje spektakl plesnih pokreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:09