‘RAT‘ NA INSTAGRAMU

Finska premijerka posvađala domaće zvijezde; Vlatka Pokos: ‘Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji joj nisu muž!‘

Matanić je uz objavu kratko poručio da je Marin carica, što je bilo dovoljno da izazove reakciju Vlatke Pokos

Vlatka Pokos

 Sasa Buric/Cropix

Poznati hrvatski redatelj Dalibor Matanić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju finske premijerke Sanne Marin koja se trenutno nalazi usred skandala nakon što su ‘procurile‘ snimke s jednog tuluma na kojem je sudjelovala.

Matanić je uz objavu kratko poručio da je Marin "carica", što je bilo dovoljno da izazove reakciju Vlatke Pokos.

Bivša voditeljica i pjevačica u komentarima je napisala kako se ne slaže s Matanićem.

- Ipak, malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka - napisala je Pokos.

- Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na “frajere” i “ribe” - uzvratio je Matanić.

- Ne bi mi se sviđalo takvo ponašanje niti da je muškarac u pitanju, uopće nije stvar u tome. Kad obnašaš javnu funkciju, predstavljas tu instituciju, a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno - odgovorila je Pokos.

- Meni je sve genijalno što nije Kolinda - ponovno je uzvratio Matanić.

- Pa, njih su dvije slične u tim stvarima. Možda nisi primijetio, ali ja sam bila njen veliki kritičar - napisala je Pokos, a onda su se u raspravu uključili i ostali komentari.

- Ti si plazila po Radeljaku… Pa šta? - poručio je Pokos jedan korisnik, na što mu je bivša pjevačica i voditeljica oštro odgovorila: ‘A ti si malouman, pa što?‘

- Proglašavati glupavo i vulgarno genijalnim je malo pretjerano. Ta žena vrlo dobro zna da je pod povećalom, nije glupa. U ovom političkom trenutku ne bi joj trebao biti prioritet jadno, neiživljeno partijanje. Jadno i nezrelo. Nitko je više neće dozivljavati ozbiljno. Nitko - okončala je burnu raspravu Pokos te za kraj poručila kako je ‘razočarana s Matanićevim pratiteljima‘ .

- Očekivala sam viši nivo - zaključila je Vlatka Pokos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 05:06