OBUZETI EMOCIJAMA

FOTO: EVO KAKO SU POBJEDU SLAVILE LJEPOTICE VATRENIH Ćorluka objavio Frankinu privatnu fotku, ona odgovorila: 'Baš ti hvala što si to napravio...'

 
 Tom Dubravec/Cropix / Instagram

Napeta atmosfera nije u nedjelju navečer vladala samo u Nižnjem Novgorodu u Rusiji gdje se hrvatska reprezentacija izborila za četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u utakmici protiv Danske. Navijači u Hrvatskoj i vani pažljivo su pratili utakmicu s produžecima, a najvatrenije su, naravno, navijale naše ljepotice.

Franka Batelić prije utakmice je objavila fotografiju s kućnim ljubimcem Oskijem, psom pasmine shiba inu, kojem je na glavu zavezala kapicu s hrvatskim bojama. Međutim, nešto kasnije, nakon utakmice, njezin dečko i budući suprug Vedran Ćorluka, objavio je Frankinu fotku koja je bila namijenjena samo njegovim očima.

Instagram

@frankaofficial_ hahahhahahaha

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Na fotografiji Franka slavi s Oskijem, no očito nije bila oduševljena potezom svog dečka. Fotku je i sama objavila u sklopu svojih Instagram priča i sarkastično napisala: ‘Hvala, Ćorluka, što si ovo javno objavio.’

Instagram

U gledalištu je utakmicu budno pratila žena Matea Kovačića, Izabel, koja je na društvenim mrežama bila suzdržana.

Niznji Novgorod, Rusija, 010718.
FIFA World Cup 2018. 
Utakmica osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstava FIFA 2018, Hrvatska - Danska. 
Na fotografiji: Izabel Kovacic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX
Izabel Kovačić

Za podršku se supruzi Raquel Mauri zahvalio Ivan Rakitić. ‘Žena mi je rekla prije utakmice da ću danas biti igrač koji će odlučiti ovo. Samo sam na nju i kćeri mislio prije penala’, rekao je naš nogometaš za HRT.

Čim je nakon utakmice dohvatio mobitel, na svom je Instagram profilu objavio dvije posvete svojoj Raquel.

- Moja žena zna sve. Ovo je bilo za vas, moje princeze! - napisao je uz prvu fotografiju, dok je uz drugu napisao: - Volim te, ljubavi moja. S tobom je sve moguće!

Manje suzdržana bila je Nives Celsius koja je snimila video u crveno bijeloj majici, spojenoj z trakicama. Poželjela je sreću našim nogomoetašima premda je većina komentirala njezin dekolte, a ne poruku.

Vatrene je podržala i Lidija Bačić u oskudnoj potkošulji s razvučenom hrvatskom zastavom. ‘Navikli smo se na hrvatske pobjede - idemo hrabro dalje! Prognoziram naš prolazak među 8 najboljih’, napisala je Bačić i nije pogriješila.

Podršku hrvatskoj reprezentaciji na Instagramu su pružile i Nina Morić, Jelena Rozga, Lana Jurčević, Tamara Ecclestone i mnogi drugi.

Instagram
Objava Nine Morić

Instagram
Objava Jelene Rozge

Instagram
Objava Tamare Ecclestone

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:22