JUBILEJ SHOW

FOTO: FANOVI KULTNE SERIJE 'BITANGE I PRINCEZE' DOŠLI NA SVOJE U Zagrebu su uživo mogli uživati u anegdotama svojih omiljenih likova

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Najveći obožavatelji kultne serije 'Bitange i princeze' došli su na svoje. Nakon što su satima stajali u redu za predstavu 'Bitange i princeze Jubilej show' koja je u srijedu navečer odigrana u zagrebačkom kazalištu Luda kuća, mogli su - nakon 15 godina od starta popularnog serijala, odnosno 10 godina od prestanka emitiranja pete sezone serije - ponovno uživati u anegdotama svojih omiljenih likova.

Na sceni su briljirali Rene Bitorajac u ulozi Robija, Mila Elegović u ulozi Irene, Hrvoje Kečkeš u ulozi Kaze, Tarik Filipović kao Teo, Dražen Čuček kao konobar Armando, te Nataša Dangubić kao Luce.

Osim glumačke ekipe, s fanovima se družio i Željko Duvnjak (popularni Inspicijent iz serije) u ulozi voditelja panela i kviza o seriji, autor serije Goran Kulenović, a glazbene brojeve izvodio je bend Mile Elegović.

Ekipa se prisjetila i Predraga Vušovića i Galiana Pahora, a predstava je završila ovacijama publike među kojom su bili Igor Mešin, Uršula Tolj, Igor i Olja Vori, Damir Smrtić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 22:24