'CESARICA'

FOTO: FRANKA ZAPJEVALA PRVI PUT NAKON POROĐAJA I ODMAH OSVOJILA NAGRADU 'Hvala svima, idem sad svoj hit godine pjevati mom Viktoru'

 
Franka Batelić
 Bruno Konjević / CROPIX

Večeras je u zagrebačkom centru City Plaza Zagreb održana svečana dodjela nagrada publike za hit godine, Cesarica.

Dodjelu nagrada su vodile Jelena Lešić i Ivana Mišerić.

Nagradu za hit godine osvojila je Franka Batelić za pjesmu 'Sve dok sanjaš', a Franki je večeras ujedno bio i prvi nastup nakon što je rodila sina Viktora početkom siječnja.

'Imamo Cesaricu! #SveDokSanjaš je Hit Godine! Hvala na svakom glasu, na svakom slušanju, hvala što ovoliko volite moje najdraže note. Ja ju sada idem pjevati svom Viktoru... ipak je to njegova pjesma', napisala je Franka na svom Instagram profilu.

Nagrađenu pjesmu 'Sve dok sanjaš' potpisuju Branimir Mihaljević i Neno Ninčević. Frankina je pjesma, osim za hit godine, nagrađena i kao hit listopada te kao pop hit.

Za radijski hit nagradu je dobio Petar Grašo za pjesmu 'Voli me', dok je za zabavni hit nagrađena pjesma 'Dunavom' Željka Bebeka. Nagradu za tamburaški hit dobili su Mejaši i Grupa Vigor za pjesmu 'Suzana', dok je Ivan Zak s pjesmom 'Milion' uzeo nagradu za internet hit. Rock hit je pjesma 'Sad mi reci' Opće opasnosti.

Na dodjeli nagrada prisustvovala su brojna imena domaće glazbene scene: Nela Đinđić i Marko Kutlić, Joško Čagalj Jole, Opća opasnost i mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:45