KUĆA NAŠE PISME

FOTO: GORAN KARAN U LISINSKOM ODRŽAO HUMANITARNI KONCERT Nastup došli pogledati televizijske voditeljice, lica s estrade, načelnik Glavnog stožera...

 
Goran Karan
 Boris Kovačev / CROPIX

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u utorak navečer je održan koncert Gorana Karana i gostiju pod nazivom 'Kuća naše pisme'.

Koncert je održan u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, koja na ovaj način obilježava i 53. godišnjicu borbe protiv bolesti. Prihod od koncerta je namijenjen aktivnostima Lige, koja više od pet desetljeća raznim radionicama, savjetovanjima i potporama pomaže oboljelima od svih vrsta raka te zajednici pacijenata oboljelih od raka Sv. Juraj.

U Lisinskom su večeras bili i televizijska voditeljica Tončica Čeljuska u pratnji Damira Eljuge iz Hrvatske lige protiv raka. Došla je i pjevačica Lidija Bačić, bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske Mirko Šundov i mnogi drugi.

FOTOGALERIJA: Koncert Gorana Karana u Lisinskom

Uz Karana je nastupio i Tedi Spalato te klapa Sv. Juraj HRM-a.

- ‘Kuća naše pisme’ je priča o Dalmaciji. Pjevamo o onome najboljem što smo naslijedili od prošlih generacija i onome što nam valja sačuvati i s ljubavlju ostaviti onima koji će doći poslije nas. Na svoj način, najbolje kako znamo, pružit ćemo ljudima emocionalnu glazbenu terapiju, a ako nekome pritom pomognemo, nitko sretniji od nas - rekao je prije nekoliko dana za Jutarnji list Goran Karan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:38