BILO NEKAD...

FOTO: GORAN VIŠNJIĆ IZAZVAO SENZACIJU FOTOGRAFIJOM S FAKSA Naši poznati glumci prije 25 godina bili su klinci, prepoznajete li vi koga na slici?

 
 Instagram

Fotografije iz prošlosti redovno su hit na profilima poznatih osoba na društvenim mrežama. No, Goran Višnjić je svojom posljednjom objavom na Instagramu, u kojoj se prisjetio studentskih dana, apsolutno osvojio i prijatelje i obožavatelje, skupio tisuće lajkova i više od 250 komentara.

‘Sretno s prepoznavanjem! I molim vas, napišite što mislite gdje sam. I prepoznajete li još nekoga? Ovo je moja generacija na ADU Zagreb s našim sjajnim profesorom Tonkom Lonzom. Vjerojatno prva godina… Hvala Tariku Filipoviću što mi je ovo poslao… Mnogi poznati hrvatski glumci nalaze se na ovoj slici, ako ih možete prepoznati! Dobru zabavu’, napisao je Goran uz fotografiju.

Višnjića su odmah pronašli - sjedi u donjem redu, drugi s desna. S druge strane kraj profesora sjedi također naš poznati glumac kojeg nije lako prepoznati - Tarik Filipović. Tarik mu se i javio u komentarima i uz nekoliko smajlića napisao: ‘Baš si morao…’

Goranova sljedba na Instagramu odmah je prepoznala još nekolicinu glumaca sa slike - Ninu Violić, Katarinu Bistrović-Darvaš, Luciju Šerbedžiju i Renea Bitorajca u gornjem redu. Prepoznajete li vi još koga?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:28