KONCERT

FOTO: Grdović napunio Višnjik, u formi i odlično raspoložen, slavio je 40 godina karijere

 
 Luka Gerlanc / Cropix

Velikim slavljeničkim koncertom 'Nije u šoldoma sve' u dvorani na zadarskom višnjiku, Mladen Grdović u rodnom je gradu poslavio 40. obljetnicu svoje glazbene karijere.

Puna dvorana pjevala je uglas s Grdovićem sve njegove velike hitove, kao presjek duge karijere tijekom koje je objavio stotine pjesama, surađivao s mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim, američkim i australskim pozornicama kao jedan od najpoznatijih izvođača domaće zabavne glazbe, piše Slobodna Dalmacija.

FOTOGALERIJA: Veliki koncert Mladena Grdovića

Grdović, koji je ovaj nastup spremao mjesecima, bio je u formi i odlično raspoložen od početka do kraja koncerta, priredivši svojoj vjernoj publici feštu za pamćenje. Nastup nije zasjenila ni činjenica da ga je zbog verbalnog sukoba sa suprugom Brankom i njezinom prijateljicom prije desetak dana privela policija. To je bio razlog zbog kojeg je propustio konferenciju za novinare na kojoj je trebao iznijeti detalje o ovoj velikoj koncertnoj proslavi.

Glazbenu podršku dali su mu prijatelji s kojima je Grdović surađivao u različitim projektima - Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Maja Šuput, Mia Dimšić, Učiteljice, klapa Munita i Ivan Zak, a Mladena je na pozornici pratio njegov bend Romantic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:11