'HOTTIE' KOLINDA

FOTO: HAUSER IZAZVAO RAZDOR MEĐU FANOVIMA Objavio fotografiju s predsjednicom, a potpis pod sliku mnoge je razbjesnio: 'Ovo ti nije trebalo'

 
 Boris Kovačev / CROPIX

Glazbenika Stjepana Hausera, koji se krajem prošle godine odlučio razići s Lukom Šulićem, čeka još jedna naporna turneja. Bit će to posljednji nastupi 2Cellos prije nego što glazbenici krenu svaki svojim putom.

Međutim, obojica su prisutni na Instagramu gdje im ne nedostaje obožavatelja. Tako je gotovo deset tisuća ljudi lajkalo Hauserovu novu fotografiju na kojoj je pozirao s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

- Hrvatska predsjednica je seksi (Croatian President is a hottie) - napisao je čelist i podijelio objavom obožavatelje.

Neki su mu pisali da će ga odmah prestati pratiti i da mu ovo nije trebalo: ‘Koji užas’, ‘Idiot’, ‘Hauseru, kud s njom’, ‘Koja je svrha biti seksi kad si beskoristan’ i ‘Nakon ove slike, otpraćujem… Ova slika ti nije trebala’.

View this post on Instagram

Croatian President is a hottie

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Naravno, bilo je mnogo onih koji su im dali komplimente i složili se da predsjednica sjajno izgleda. Pritom nisu zaboravili Hausera pa su ga podsjetili da je i on seksi.

‘Ona je divna žena, netko na koga se možemo ugledati’, ‘Sve žene predsjednice su za mene najbolje’, ‘Selim u Hrvatsku’, ‘Jako dobra predsjednica i sjajan umjetnik, čestitke i poštovanje’ i ‘Bome je svijet upamtio našu predsjednicu! Di god da dođem na spomen odakle sam, svi komentiraju isto: ooo you have a wonderful president Kolinda! Pogotovo zemlje bliskog istoka’, samo su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:10