LUDI KOSTIMI

FOTO: HRVATSKI CELEBOVI JEDVA SU DOČEKALI NOĆ VJEŠTICA Neki su se svojski potrudili oko maske, možete li ih uopće prepoznati?

 
 Instagram

Trend obilježavanja Noći vještica, noći pune praznovjerja, bundeva i ludih kostima, posljednjih godina obavezno se 'slavi' i u Hrvatskoj. Kafići uoči blagdana Svih svetih obično imaju posebne programe, no za dobru zabavu ne treba izaći van - maskirati se i zabaviti može se i u uskom krugu prijatelja - bitno je samo da je sve zabilježeno kamerom i objavljeno na društvenim mrežama.

Hrvatske zvijezde i zvjezdice jedva su dočekale ovaj poganski blagdan, a svoje obožavatelje već su razveselili novim fotografijama. Priznajemo, neki su se za svoje maske dobro potrudili.

Tako je Remi iz Elementala fantastičnom šminkom utjelovila crvenog vraga, a još više se potrudio voditelj Dalibor Petko je postao Kralj noći, lik iz 'Igre prijestolja'.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić i njezini kolege odlučili su se maskirati još rano jutros - u likove iz filma 'Suicide Squad'.

Ecija Ivušić priznala je pak kako je masku smislila u zadnji čas, dok se Renata Sopek za Noć vještica pripremila par dana unaprijed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:44