LUDNICA U SPLITU

FOTO: I DOMAĆE ZVIJEZDE PARTIJALE NA POLJUDU Ultru nije propustila Marijana Batinić, stigla je i Nataša Janjić, Luka Nižetić rezao je tortu...

 

Tijekom prve večeri Ultra Europe festivala u Splitu nastupila su 34 izvođača na četiri pozornice, a sve je kulminiralo vatrometom.

Večer je otvorio mladi DJ Justin Oh, a prava ludnica nastala je kad se pred desecima tisuća rasplesanih obožavatelja pojavio Fedde Le Grand. Pozornicu je zatim preuzeo slavni švedski dvojac Axwell Λ Ingrosso, čiji je set bio uvod za vrhunac večeri - nastupe energičnog Francuza DJ Snakea te jedinstvenog Tiësta.

Slavljeničko izdanje obilježeno je i velikom rođendanskom tortom koju su točno u ponoć posjetiteljima poslužili DJ-i nakon nastupa na četvrtoj poljudskoj pozornici Red Bull. Slavlju su se pridružili i glumica Nataša Janjić te glazbenik Luka Nižetić, a ova će se velika torta posluživati i drugi te treći dan festivala svim 'ultranautima' s kojima su se prvog dana družili i glumica Ana Harmander Maras, voditeljica Marijana Batinić, Ivan Tandarić iz ELFS-a te brojni drugi.

Autori fotografija: Niko Goga, Julien Duval, Rutger Geerlin, Ruks, Stijn De Grauwe i Phillippe Wuyts

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:40