OBITELJSKI GODIŠNJI

FOTO: IDEJA JE BILA ODMOR, ALI ZA FANOVE TO NIJE OPCIJA Ivana Vida požalila se na Instagramu kako im nakon nogometne histerije izgleda ljetovanje

 
 Instagram

Emocije oko uspjeha Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji gotovo se ne stišavaju, čak se i dalje organiziraju proslave i dočeci, ovisno o tome kojim se putovima nogometaši kreću.

Većina ih je pobjegla na zasluženi odmor nakon višemjesečne razdvojenosti od obitelji. Dio je odmor odlučio provesti vani, no dio Vatrenih razbježao se po Jadranskoj obali. Naravno, i oni su se zaželjeli mira, uskog kruga najdražih ljudi i života u anonimnosti. Stoga ne čudi da je nekima dojadila histerija zbog osvojenog srebra.

Bračni par Vida se nakon nekoliko odrađenih dočeka uputio na more. Sa sinom Davidom krstare jahtom jugom Dalmacije, a ako je suditi prema objavama na Instagramu, trenutno se nalaze oko Hvara i Brača.

Koliko god uživa u odmoru i pokazuje to fotografijama na Instagramu, Vidina supruga Ivana požalila se što ipak ne mogu ni pojesti u miru. Objavila je sliku na kojoj je očito da za stolom sjedi sama, dok je mjesto nasuprot nje prazno.

Screenshot / Instagram
 

A prazno je jer Domagoj Vida 50 metara dalje na cesti dijeli autograme i fotografira se s obožavateljima. ‘Dobar nam tek’, napisala je Ivana uz očajnog smajlića.

Naravno, gospođa Vida objavila je i niz fotografija koje pokazuju kako uživaju u svom odmoru.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2020 12:39