OSVAJAČICA ROLAND GARROSA

FOTO: IVA MAJOLI PRIJE I POSLIJE Naša slavna tenisačica pozirala uz fotografiju snimljenu prije 23 godine: Vrijeme za nju kao da je stalo...

Svojevrsni "before - after" trenutak dogodio se u Osijeku kada se najbolja hrvatska tenisačica Iva Majoli, koja je ovih dana punila medijske stupce nakon zahvata plazmom, fotografirala pokraj plakata s trofejem na Roland Garrosu.

Slika pokazuje koliko atraktivno i dalje izgleda te da baš nema puno razlike u njezinu izgledu 1997. godine i danas. Iva Majoli osvajanje turnira Roland Garros u Parizu proslavila je jučer na Teniskom vikendu u Osijeku, u čijoj je organizaciji sudjelovala.

- Kad već ove godine nismo mogli zbog Covida-19 biti u Parizu, barem smo mogli zaigrati na humanitarnom turniru u Osijeku. Lijepo se prisjetiti tog dana i nadam se da će jednom neka od hrvatskih tenisačica ostvariti ovakve pobjede za našu zemlju - rekla je Iva Majoli koja je bila posebno počašćena time da jedan teren nosi njezino ime i da je dogovorila donaciju od 100.000 kuna za KBC Osijek s Erste bankom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:11