POVEZALE SE TRAKICAMA

FOTO: IVANA I NIVES SPOJILE BIKINIJE PA IZAZVALE POMUTNJU Obožavatelji se ne mogu dogovoriti koja je zgodnija: 'Koliko ste vas dvije moćne ribe'

 
 Instagram

Nives Celzijus i Ivana Knöll još uvijek uživaju u zajedničkom odmoru u Istri, a njihove fotografije na Instagramu izazivaju pravu pomutnju. U posljednjoj objavi svezale su trakice donjeg dijela bikinija i tako se spojile na oduševljenje obožavatelja.

- Kad se mi ‘skonektiramo’, internet se diskonektira - napisala je Knöll uz fotografiju dok je Nives u objavi izazvala pratitelje:

- Kozmička konekcija! Pokušaj razdvojiti nas!

'Sjajna fotografija', 'prekrasne', 'koliko ste vas dvije moćne ribe', 'opasne hrvatske guze', samo su neki od komentara...

Zajedno ljetuju već neko vrijeme i ne propuštaju priliku istaknuti obline i zauzeti seksi pozu. No, u svemu tome najvažniji su kupaći kostimi prepoznatljivog uzorka. Knöll je hrvatske kvadratiće već učinila svojim zaštitnim znakom prošle godine tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, a sad neumorno promovira kolekciju Knölldoll kupaćih kostima koju je nazvala CROkini.

Instagram
Objava u Pričama s dodatkom škara

U tome joj zdušno pomaže Nives koja kad ne pozira u kvadratićima, promovira svoj novi singl ‘Odjebando’ u objavama.

U srpnju se Ivana Knöll na službenoj stranici CROkinija pohvalila člankom koji je izašao u britanskom The Sunu. ‘Jako sam ponosna i sretna što su CROkiniji uspjeli’, napisala je uz screenshot članka naslovljenog ‘Najseksipilnija hrvatska navijačica Ivana Knöll ostavila bez daha obožavatelje u ‘Crokini’ kupaćim kostimima’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:55