GOLIŠAVA I SEKSI

FOTO: JE LI LIDIJA BAČIĆ OVAJ PUTA PRETJERALA? Za fotku u vrućim hlačicama zaradila 20.000 lajkova, fanovi oduševljeni: 'Najbolja guza na Balkanu'

 
 Instagram

Kad je Lidija Bačić u kolovozu prošle godine, nakon što je u javnost izbio novi skandal s golišavim selfiejima u kojem je glavnu ulogu imala Severina Kojić, rekla da od nje publika nikad tako nešto neće doživjeti, doista je to i mislila. Na njezinom profilu na Instagramu nećete pronaći nijednu fotografiju na kojoj je od glave do pete gola.

Međutim, zato ne smatra spornim na različitim fotografijama objaviti gole dijelove tijela pa sve u svemu fanovi mogu reći da već dosta dobro znaju kako Lidija izgleda.

Ipak, nova je objava izazvala burne reakcije i gotovo 20.000 lajkova. ‘Hlače k'o hlače’, napisala je pjevačica uz fotografiju i kratak video na kojem paradira u nečemu što se baš i ne može nazvati hlačicama, pa ni vrućim hlačicama. Odjevni predmet koji ima na sebi ima trakicu oko struka i trakicu oko svake noge dok je gola stražnjica - na izvol’te.

Obožavatelji su, dakako, oduševljeni. Većina komentara, doduše, je suviše eksplicitna da bismo ih prenosili, ali treba izdvojiti jedan vrlo pristojan.

‘Mogu pričati što god hoće, ali vi, Lidija, imate najbolju guzu na Balkanu’, napisao je obožavatelj s kojim su se mnogi složili.

View this post on Instagram

Ta-daaa! Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti...Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati...to što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv-ne znači da bi i ostali to sebi dopustili Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika ...ne pišite kao bez mozga: .."Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti"... "Skini se gola kako se slavna kolegica skinula"..."Sve ste vi iste"... Nismo! Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za drustvene mreže ili koncertne nastupe...ali i nista manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći...kao i mnoge kolegice... Zato...otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu.Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca. Uzivajte u zadnjim danima ljeta 2018 jer se ono nikad nece vratitiJa idem u naše lipo more Pozdrav #sretnaspretnapametna #istasiglas #nevereverphotoshop #planetlille

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 16:42