POZIRALA U PROZIRNOM

FOTO: JE LI OVO NAJHRABRIJE IZDANJE NAŠE ZAMAMNE PLUS SIZE LJEPOTICE? Lucija u par sati dobila stotine reakcija, jedan komentar ju je osobito dirnuo

 
 Instagram

Naša najpoznatija plus size ljepotica Lucija Lugomer ne prestaje fotografijama na Instagramu dokazivati koliko se dobro osjeća u vlastitom tijelu, a na pozitivnu sliku o sebi pokušava potaknuti i svoje obožavatelje.

U tom je duhu objavila i najnoviju fotografiju, možda najprovokativniju dosad. Premda je već objavljivala fotografije u čipkastom i provokativnom donjem rublju, potpuno prozirni crni body privukao je u nekoliko sati gotovo 5.000 lajkova i gotovo 300 komentara.

Uz fotografiju objavila je citat književnice i aktivistica za ljudska prava Maye Angelou: ‘Možeš me streljati svojim riječima / Možeš me rezati svojim očima / Možeš me ubiti svojom mržnjom / Ali još uvijek ću se, kao zrak, uzdići. / Smeta li ti moja zavodljivost? / Iznenađuje li te to / Što plešem kao da imam dijamante / Na spoju svojih bedara?’

Nanizali su se ispod fotografije brojni komplimenti, a Lucija se trudi na svaki odgovoriti. No, posebno ju je dirnuo jedan u kojoj joj je korisnica čestitala na tome što voli sebe i što svojim primjerom pokazuje djevojčicama i ženama kako živjeti punim plućima i voljeti život.

‘Ovo je definitivno jedan od najljepših komentara (i najzrelijih) koje sam dobila u povijesti svoje karijere. Nema te riječi koja u ovom trenu može opisati koliko sam ti zahvalna na ovako velikim i ozbiljnim riječima. Dotakla si me tamo gdje me istovremeno i boli i gdje je najveća sreća. Najviše od svega hvala ti kao žena ženi i jer nikada niti jedan kompliment neće biti tako bitan kao kada ti ga žena uputi od srca’, poručila joj je Lucija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:48