FRAJER BIO I OSTAO

FOTO: KAO DA JE ISPAO IZ NEKOG NOVOVALNOG ROCK BENDA Objavio fotografiju staru 35 godina, prijatelji zafrkavaju: 'Trebaš možda ispričnicu za školu?'

 FACEBOOK

Dečkić! Puca te nostalgija? Eh... Mladost, Korzo i Osijek... Frajer bio i ostao, samo su neki od komentara ispod fotografije iz srednjoškolskih dana koju je na svom Facebook profilu objavio Goran Grgić.

Proslavljeni hrvatski glumac na njoj izgleda kao prava rock zvijezda iz razdoblja novoga vala, a neki ga, sa šiškama i kosom, skoro nisu ni prepoznali.

'Samo naznake sličnosti, godine su neumoljive', napisao je Goranu jedan prijatelj, a prijateljica ga je u šali pitala treba li možda ispričnicu za školu.

Grgić na fotografiji ima 16 godina. Tad je pohađao građevinsku školu, a poslije drugog razreda se, po ondašnjem sistemu, odlučio za smjer ekonomske.

'Imao sam dobru, gustu, smeđu kosu. Čak sam je i puštao. Nekad sam nosio 'talijanku', zbog koje mi je dugo ostao 'grif' da zabacujem glavu kao da tjeram kosu s čela. Uhvatio sam se da to radim čak i nakon što sam već počeo ćelaviti i brijati glavu. Instinktivno sam trzao glavom kad sam izlazio iz mora. Onda sam s vremenom to izbacio', prisjetio se u jednom intervjuu danas 51-godišnji Grgić.

Zagreb, 280915.

Cineplexx, Kaptol centar.

Hrvatskoj premijeri filma 'Savrsen dan' nazocila su mnoga poznata lica javne scene.

Na fotografiji: Goran Grgic s obitelji.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV
Zagreb, 280915.Cineplexx, Kaptol centar.Hrvatskoj premijeri filma 'Savrsen dan' nazocila su mnoga poznata lica javne scene.Na fotografiji: Goran Grgic s obitelji.Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:38