'SVE ĆU VAS TUŽITI!'

FOTO: KAOS U ZAGREBU ZBOG LIDIJE BAČIĆ Pjevačica privukla sve poglede, muškarac u pratnji prijetio: 'Ne snimaj, jel' znaš koliko sam to platio?'

 
 CROPIX

Splitska pjevačica Lidija Bačić izazvala je veliku pozornost u središtu Zagreba kada je u srijedu sa svojim timom snimala novi spot. Osim što se u centru metrople pojavila iznimno atraktivno odjevena, dodatni, i to negativni, publicitet priskrbio joj je i muškarac u njezinoj pratnji, koji je zbog fotografiranja prijetio fotografu Cropixa Damjana Tadića.

Gospodin u crnoj jakni, navodno menadžer Lidije Bačić, silno je negodovao kad je ugledao našeg fotoreportera i upozorio ga da ne fotografira pjevačicu, unatoč tome što se ona nalazila u središtu grada, na javnom prostoru.

"Makni se, što slikaš? Plaćam spot pet tisuća eura, tko si ti, za koga radiš?", obratio se mušakarac Cropixovom fotoreporteru, koji se potom uredno predstavio. "Ne smiješ to snimati, tužit ću te", nastavio je prijetiti muškarac. Dodao je kako 'ne želi da spot izađe u medije' prije nego bude gotov, još jednom naglasivši da je u sve uloženo pet tisuća eura.

U jednom trenutku se i približio fotoreporteru kao da će ga udariti, "ako ga još jednom digne" (op.a. fotoaparat).

U galeriji fotografija pogledajte fotografije sa snimanja spota:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 15:46