PRIRODNA LJEPOTICA

FOTO: LUCIJA U IZDANJU U KAKVOM ĆETE JE RIJETKO VIDJETI 'Netko bi rekao da je ova fotografija ipak neukusna, a ja ću vam reći da je iskrena'

 
 Screenshot / Instagram

‘Ovo sam ja. Lucija. Lucija bez šminke. Lucija bez popravaka. Lucija bez dodataka. Lucija s trbuščićem. Lucija s kosom koja nije isfenirana. Lucija u pidžami. Lucija sa strijama i borama. Lucija s nepravilnostima. Lucija koja se ne boji niti sebe niti drugih ....a i dalje je Lucija s osmjehom na licu’, počela je naša najpoznatija plus size ljepotica Lucija Lugomer s objavom na Instagramu koja je u vrlo kratkom roku prikupila rekordan broj reakcija.

Objavila je svoju fotografiju u topu i hlačicama. U komentarima otkriva da se radi o pidžami. Lucija je pozirala na krevetu bez trunke šminke, stisnula trbuščić i iskreno se nasmijala.

‘Netko bi rekao da je ova slika ipak neukusna, a ja ću vam reći da je iskrena...a toga nam jako, baš jaaaako fali! Puno je lažnog savršenstva na ovom Instagramu pa bi voljela da barem danas uzmete malo iskrene i sretne energije...da vas inspirira i opusti. Ljeto je ‘iza ugla’ i mnoge žene su već sada pod velikim pritiskom kako ce izaći na plažu. Počinju promatrati svoje tijelo u skroz drugačijem pogledu jer je ‘zimski san’ već itekako završio. Stani. Udahni. Uživaj. Voli svoje tijelo, zahvali mu se. Ovo sam ja. Iskrena i sretna! I ne, ne treba mi nitko drugi da bi mi to dokazao ili potvrdio’, poručila je Lucija svojim pratiteljicama pridruživši se tako influensericama koje promoviraju prvenstveno prirodnost i osuđuju razlike između virtualne i stvarne ljepote.

View this post on Instagram

Ovo sam ja. Lucija. Lucija bez sminke. Lucija bez popravaka. Lucija bez dodataka. Lucija sa trbuscicem. Lucija sa kosom koja nije isfenirana. Lucija u pidzami. Lucija sa strijama i borama. Lucija sa nepravilnostima. Lucija koja se ne boji niti sebe niti drugih ....a i dalje je Lucija sa osmjehom na licu. Netko bi rekao da je ova slika ipak neukusna a ja cu vam reci da je iskrena...a toga nam jako, bas jaaaako fali! ——————————————————— Puno je laznog savrsenstva na ovom Instagramu pa bi voljela da barem danas uzmete malo iskrene i sretne energije...da vas inspirira i opusti. Ljeto je ‘iza ugla’ i mnoge zene su vec sada pod velikim pritiskom kako ce izaci na plazu. Pocinju promatrati svoje tijelo u skroz drugacijem pogledu jer je ‘zimski san’ vec itekako zavrsio. Stani. Udahni. Uzivaj. Voli svoje tijelo, zahvali mu se. Ovo sam ja. Iskrena i sretna! I ne, ne treba mi nitko drugi da bi mi to dokazao ili potvrdio. ——————————————————— Ljubim vas na ovaj kisni utorak! ——————————————————— #modeling #love #style #bodypositive #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #bodypositivity #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #bodygoals

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:21