SLAVNA MANEKENKA NA ODMORU

FOTO: NA EKRANIMA ODUZIMA DAH, A U MARMONTOVOJ JE NE BI PREPOZNALI KAO SVJETSKI MODEL Ljepotica s čiovskih plaža poručuje: 'Svoja na svome'

 
 Instagram

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, 20-godišnja Splićanka Faretta pojavila se na svibanjskoj naslovnici prestižnoga britanskog Voguea. Kako su rekli iz njezine matične agencije Colors Model Management, to je povijesni uspjeh jer je Farettina naslovnica ujedno i prva naslovnica jedne hrvatske manekenke za britanski Vogue.

No, njezino prekrasno lice krasit će i japansko izdanje Voguea za mjesec kolovoz. Svojom pojavom u reklami za Versaceov parfem Dylan Blue oduzima dah, a svojom ljepotom i energijom samozatajna Dalmatinka unatrag nekoliko godina šarmirala je svjetske agente i kreatore.

Riječ je o djevojci koja, makar u Hrvatskoj, živi vrlo samozatajnim životom, a sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, nije željna centra pažnje, piše Slobodna Dalmacija.

Svoj na svome

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Jednostavan odmor u Splitu i na Čiovu u obiteljskom krugu ono je što je Faretti najviše po guštu.

No njezina figura na splitskim i čiovskim plažama ne može proći nezapaženo, pa je očekivano komplimentima ispraćena fotografija na kojoj je u statusu tek navela ‘Svoja na svome’.

Sapice

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Iz objava je jasno da Faretta nije promijenila ni svoj omiljeni kaštelanski kafić za ispijanje kave, a i Marmontovom ulicom šeće poput svake prosječne zgodne splitske djevojke. Malo tko će u njoj prepoznati mačku sa svjetskih modnih pista, piše Slobodna.

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Faretta povremeno objavi selfie u zagrljaju dečka, najčešće uz emotivnu objavu. Tako je u travnju ove godine napisala: '3 najbolje godine'. Prije mjesec dana uz zajedničku je fotografiju napisala: 'Ti si pravo čudo, tako nevjerojatna, pametna i jedinstvena osoba puna ljubavi. Volim tvoj osmijeh. Volim te više od svega. Ti si najvažnijao soba u mom životu. I jako volim ono što predstavljamo zajedno. Volim te, mišu!'

3 best years

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Everything I have everything, I have you

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:37