NOVO STANJE

FOTO: NAJMLAĐA KANDIDATKINJA 'ŽIVOTA NA VAGI' POTPUNO JE NEPREPOZNATLJIVA Sara se pohvalila fotografijom 'prije i poslije', pogledajte transformaciju

 
 RTL

Kandidati showa "Život na vagi" nakon sudjelovanja u emisiji očigledno žele svim zlim jezicima preko društvenih mreža poslati jasnu i glasnu poruku - njihov uspjeh nije kratkotrajan, prigrlili su nov način života objeručke, uživaju kao nikad prije, piše Slobodna Dalmacija.

Emisija je privedena kraju, no zato njihov novi život tek treba otpočeti. Treninzi i promijenjeni plan prehrane, novi hobiji, stavovi i pogledi na život ono su čime se najviše ponose ovi reality sudionici, ako je suditi prema njihovim objavama na društvenim mrežama.

Pobjednik Robert Baković Roko tako je među prvima poslao svoju poruku.

"Ništa ne dolazi preko noći i nije lako, ali radom i trudom može se puno uspjeha ostvariti. Bez isprika i odgađanja, koračajte malim koracima do velikog cilja", poručio je onima koji se nalaze u istoj situaciji.

Oglasila se i njegova kolegica iz showa, Sara Sitarić. Simpatična 18-godišnjakinja iz Ladimirevca objavila je baš poput Roka fotografije "prije" i "poslije", a gubitak kilograma tijekom šest mjeseci, tri sudjelovanja u showu i tri van njega, uistinu je nevjerojatan.

View this post on Instagram

Prva slika je par tjedana prije ulaska u @zivot_na_vagi_rtl, a druga je nakon par mjeseci odricanja, truda, boravka van zone ugode, boravka bez svoje obitelji, prijatelja, "svojih" ljudi...nakon par mjeseci od odluke da je vrijeme početi živjeti bez straha i nakon odluke da povjerujem sebi i dođem do onoga što sam znala da u sebi oduvjek nosim! Još je puno prepreka i posla predamnom da dođem do finalnog cilja koji sam si postavila,ali uživati na putu prema osobnom uspjehu, za mene je veća nagrada nego sami uspjeh, a ključ svega leži u ZAHVALNOSTI! zivotnavagi #thebiggestloser #thebiggestlosercroatia #motivation #weightlossmotivation #weightloss #inspiration #weightlossjourney #thankfull

A post shared by Sara Sitarić (@sara_sitaric) on

"Prva slika je par tjedana prije ulaska u Život na vagi, a druga je nakon par mjeseci odricanja, truda, boravka van zone ugode, boravka bez svoje obitelji, prijatelja, "svojih" ljudi... Nakon par mjeseci od odluke da je vrijeme početi živjeti bez straha i nakon odluke da povjerujem sebi i dođem do onoga što sam znala da u sebi oduvjek nosim!

Još je puno prepreka i posla preda mnom da dođem do finalnog cilja koji sam si postavila, ali uživati na putu prema osobnom uspjehu, za mene je veća nagrada nego sami uspjeh, a ključ svega leži u zahvalnosti", napisala je Sara uz objavu.

Pod istim hashtagovima nalazi se i objava Danijele Pavić, Dugoraćanke koja je u showu sigurno bila među najvokalnijima. Pravedna i uporna, Danijela je svoje ciljeve skoro dovela do zacrtanih, a o njenome izdanju u finalnoj emisiji još uvijek se bruji...

Među omiljenijima u kući bila je i Marijana Džolić zvana Maca koja se možda nije pohvalila fotkama "prije" i "poslije", ali zato jest jutarnjim treningom, piše Slobodna Dalmacija.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:34