INSTAGRAM ZVIJEZDA

FOTO: NAŠA ATRAKTIVNA FITNESS INFLUENCERICA NOVČANO KAŽNJENA ZBOG SUDARA 'Izbjegnuta je grozna nesreća...'

 
Martina Boščić
 INSTAGRAM

U prometnoj nesreći u Starogradskoj ulici u Koprivnici u petak je sudjelovala naša poznata fitness influencerica i trenerica Martina "Boss" Boščić. Naime, ona je svojim Renaultom udarila u Opel, piše portal Podravski.hr.

- Oko 13.45 sati vozačica (25) upravljala je osobnim automobilom Renault Clio zagrebačke registarske oznake krećući se Starogradskom ulicom u smjeru centra grada.

Uslijed nedovoljnog držanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe, prednjim dijelom auta udarila je u stražnji dio osobnog automobila Opel Astra križevačke registarske oznake, kojim je ispred nje u istom smjeru upravljao vozač (68) - doznaje se iz policije.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a Martini je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog ovog prekršaja.

No ona je u subotu poslijepodne na svom Instagram profilu, točnije u Storyju, objasnila što se zapravo desilo.

- Izbjegnuta je grozna nesreća... Čovjeku ispred mene izletjela je curica na romobilu. On je naglo zakočio, djevojčica je za milimetar izbjegla kotač, a ja sam se zabila u gospodina ispred sebe. Vozili smo sporo, tako da nikome nije ništa i auti nisu jako oštećeni - napisala je Boščić.

INSTAGRAM

Inače, Martina Boss jedna je od najpoznatijih domaćih fitness trenerica, na Instagramu je prati 143.000 ljudi, a na Facebooku 74.000. Promovira zdrav način života, treniranje i prehranu te daje savjete kako smršaviti i dovesti tijelo u red.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:58