LUCIJA LUGOMER

FOTO: NAŠA NAJPOZNATIJA PLUS SIZE LJEPOTICA OBARA S NOGU Fotkala se u crnoj čipki i tangama, obožavatelji se slažu: 'Tako izgleda pravo žensko tijelo'

 Instagram

Naš najpoznatiji plus size model, Lucija Lugomer, ne prestaje uveseljavati prijatelje i fanove na Instagramu atraktivnim fotografijama. U posljednja 24 sata objavila je čak pet fotki, no jedna je obožavateljima posebno zapela za oko.

Lucija se fotkala kako leži na kauču u prozirnom crnom donjem rublju. Budući da je okrenuta na trbuh, možemo samo reći da i brojne rahitične ljepotice ne bi tako dobro nosile tange, a body koji ima na sebi stoji joj kao saliven.

Naša ljepotica, koja neumorno na društvenim mrežama potiče djevojke i žene da zavole svoje tijelo i sebe, bez obzira na konfekcijski broj, u svibnju ove godine potpisala je ugovor s pariškom modnom agencijom Baker Model Management, koja je dosad angažirala samo manekenke iz SAD-a. Osim toga, o njoj su pisali brojni svjetski mediji uključujući Daily Mail i talijanski Vogue.

'I seksi si i lijepa', 'to je prava ljepota', 'tako izgleda pravo žensko tijelo', samo su neki od komentara ispod Lucijine provokativne slike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:47