TANKA POPUT BREZE

FOTO: NINA MORIĆ OPET IZAZIVA SABLAZAN OBOŽAVATELJA Objavila fotografiju u kupaćem kostimu, no nisu svi oduševljeni: 'Rahitična si, nije dobro'

 Jakov Prkić / CROPIX

Hrvatska manekenka Nina Morić i dalje snima i radi kao model, a svoje fotografije rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama, no ovaj put je iznenadila izgledom.

Premda intenzivno vježba i održava manekensku liniju, na nekim fotografijama doista djeluje anoreksično. To su primijetili i obožavatelji, no ona se brani da je idealne težine.

Na nedavno objavljenoj fotografiji Nina je u jednodijelnom kupaćem kostimu, mokre kose, očito uživa u wellnessu. Međutim, nije se svima svidjela njezina mršavost.

‘Nina, pretanka si, nije to dobro’, ‘zakržljala’ i ‘rahitična’ samo su neki od epiteta kojima su je počastili. Naravno, bilo je i onih koji Ninine noge smatraju najboljima na svijetu.

Facciamoci un scrub notturno. By @naturamore.it

A post shared by (@nina__moric) on

Morić se u medijima više ne pojavljuje često, no na društvenim mrežama nerijetko privlači pažnju bizarnostima. Nedavno je objavila i kako ulazi u politiku, i to uz bok jedne desničarske stranke.

It's just another manic Monday

A post shared by (@nina__moric) on

Tenetevi in forma e imparate ad usare le armi... servirà.

A post shared by (@nina__moric) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:44