ČESTO VIĐEN GOST

FOTO: NOSI LI BORNA KOTROMANIĆ GAĆICE? Odjenula je atraktivnu srebrnu haljinu s visokim prorezom i svojski se potrudila da ne ostane neprimijećena

 
 John Pavlish

Domaći dizajner nakita Nenad Sovilj u četvrtak je u hotelu Esplanade predstavio svoju novu kolekciju Monument.

Više od 200 štovatelja rada Nenada Sovilja došlo je pogledati prezentaciju nove kolekcije “Monument“, a među njima je bila i osebujna Borna Kotromanić, često viđena gošća društvenih događanja. Poznata po specifičnom modnom izričaju, Borna se jučer navečer posebno potrudila da sve oči budu baš na njoj.

John Pavlish

Odjenula je haljinu srebrne metalik boje s vrlo visokim prorezom, gotovo do struka, koji je otkrio njezinu besprijekornu liniju, a pomalo i zagolicao maštu vezano za odabir donjeg rublja. Vrlo hrabro izdanje uslijedilo je nakon pojavljivanja u Muzeju Mimara, kada je snimljena u razgovoru s odvjetnikom Čedom Prodanovićem u trikou i čipkastom crnom kombinezonu.

Na predstavljanju nove kolekcije bili su među ostalim i Jadranka Sloković, Jelena Veljača, Tamara Garbajs, Tatjana Dragović, Iva Radić, Ana Buljević, Julija Nydal, Iva Šarić i brojni drugi. Večer je upotpunjena elektro pop senzacijom Nipplepeople koji su nastup otvorili pjesmom Monument.

Zagreb, 031118. 
Mimara.
Humanitarni dogadjaj Kreirano srcem.
 Na reviji su predstavljene nove sluzbene uniforme Hrvatske turisticke zajednice koje potpisuje modni dvojac ELFS, a nosili su ih dvadeset i dvije dame iz razlicitih podrucja hrvatskog javnog zivota.
Na fotografiji: Borna Rajic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Zagreb, 031118.
Muzej Mimara.
Humanitarna revija Kreirano srcem na kojoj su predstavljene nove sluzbene uniforme Hrvatske turisticke zajednice. Kolekciju je potpisao modni dvojac ELFS, a modeli su bile zene iz razlicith podrucja hrvatskog javnog zivota.
Na fotografiji: Cedo Prodanovic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:06