NAPUNILE BATERIJE

FOTO: POSLJEDNJI LJETNI DANI POZNATIH HRVATICA U BIKINIJU Naš zadnji skok u more prije početka novih jesenskih projekata na televiziji i u kazalištu

 
Renata Sopek, Marijana Batinić i Tatjana Jurić
 Instagram

- Godišnji mi je možda gotov, ali ja nisam gotova s morem za ovu godinu. Obožavam ljeto, ne znam je li mi draži početak, sredina ili kraj, no i dalje ću svaki slobodan vikend iskoristiti da se još malo iskupam - govori voditeljica Tatjana Jurić, koja je svoj godišnji provela većinom u nedavno obnovljenoj kućici kraj Skradina, nasljedstvu svoga oca, pa se cijela obitelj ondje okuplja.

Povratak

Bila je, doduše, Jurić i na drugim mjestima po Dalmaciji, no tišina i mir koju mjesto u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Krka pruža najbolji je odmor.

- Kupamo se, sunčamo i sjedimo na zidiću. Te ćakule su mi najveći gušt na godišnjem - govori Jurić, koja je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija s tog “zidića” na kojem je u društvu oca i brata te odlično njima dočarala atmosferu. I dok se Jurić morala početkom ovog tjedna vratiti na posao, glumica Ecija Ojdanić doživjela je neočekivani ljetni “jackpot”.

View this post on Instagram

Bezbrižno sjedit’ s dečkima na zidiću. To je to.

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

- Joj, zamislite kako je kada se planirate vratiti u Zagreb u nedjelju, a u petak navečer vam iz produkcije jave da su vaše scene pomaknuli i da ‘morate’ na moru ostati još tjedan dana - smije se Ojdanić, koja je prvi dio ljeta provela sa suprugom Robertom Orhelom i djecom u Kljacima kod Splita, a potom su se preselili u Dicmo kraj Zadra. Sve su to destinacije njihovih obitelji, a Ojdanić je zadovoljna koliko je ove godine uspjela uživati na Jadranu.

- Pri tome sam i radila, jer je predstava ‘Brodolomke’ imala dosta izvedbi, no i tamo sam vodila svoju obitelj pa smo svi zajedno uživali. Uskoro se ipak moram vratiti na set nove serije Nove TV ‘Drugo ime ljubavi’, odraditi sastanke za Moruzgvu, a prije toga se i dovesti u red, od frizera do kozmetičara, kako bih bila spremna za snimanje - govori Ojdanić. Inače, zahvaljujući neplaniranom produžetku godišnjeg, obitelj je uspjela jučer zajedno proslaviti i 44. rođendan Roberta Orhela, što je bio sjajan kraj ove ljetne sezone.

Na Pelješcu

Svoj godišnji završava i obitelj Gregorić Vejzović. Već tradicionalno većinu vremena proveli su u obiteljskoj kući na Pelješcu, ali i odmor začinili putem u Barcelonu. No, sada im je vrijeme za pakiranje, jer škola, baš kao i kazališna sezona, počinje uskoro.

- Spakirala sam sve i spremna sam za nove radne izazove. Tko ima kuću na moru, apartman ili vikendicu bilo gdje, zna kako to izgleda. Dok sve složiš, opereš, spremiš, spakiraš, od hrane do odjeće, od peraja do posteljine. Pa struja, voda, jesmo li sve isključili, nismo?! Provjeri! Pa dva puta provjeri! Jao, a plin? Daj vraćaj se i isključi bocu! Trenutačno se osjećam kao da su mi 93 godine i rado bih u dom, da odmorim uz ‘poslugu’ i medicinsku uslugu. A kad pomislim na to da me po povratku u Zagreb nakon nekoliko sati čeka opet sve isto. Raspremi kofere, pa idemo - operi, popeglaj, složi. Ne žalim se. Ljeto je bilo divno, no vrijeme je za poći doma i raditi. A vi? Već ste vrijedni ili tek krećete na godišnji? Kako god bilo, neka nam bude svima uspješna i elegantna nova radna sezona️ - duhovito je poručila svima Bojana Gregorić Vejzović na svom Instagram profilu.

Voditeljica Anja Alavanja Romac sa svojom obitelji imala je uistinu godišnji kakav bi mnogi poželjeli.

- Biti slobodnjak ima svojih prednosti, jedna je dugo, toplo ljeto. Lagano me hvata postgodišnji blues. 50 dana bili smo skoro pa goli i bosi. Jedan je proplivao bez pomagala, drugi zavolio more (nijedan nije moj suprug) - komentirala je na društvenim mrežama plavokosa voditeljica.

Iako je ovo ljeto uglavnom snimala četvrtu sezonu “Života na vagi”, Marijana Batinić uspjela se ipak i odmoriti, posebno posljednjih dana, iskoristivši slobodne dane za druženje s rodbinom.

I Renata Sopek je i dalje na moru, točnije u Staroj Novalji, gdje uživa u završetku ljetne sezone i dalmatinskoj hrani. Dok glumcima i ljudima iz tv posla sezona kreće, glazbenici sada mogu malo predahnuti. Mlada pjevačica Domenica Žuvela, inače Velolučanka, tako je odlučila posjetiti kolegu Luku Nižetića u Komiži, popiti s njim piće, ali i istražiti prekrasne uvale na Visu, među kojima i slavne Stinive.

View this post on Instagram

Vidi ko mi je doša! Nema je svit!

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:11