GLAMUROZNI DOGAĐAJ

FOTO: RADIO YAMMAT OKUPIO DRUŠTVENU KREMU GRADA Noć koju nitko nije htio propustiti, za treće izdanje partyja tražila se ulaznica više

 
 Darko Tomas/Niko Goga / Cropix

Cardigansi su na ovogodišnje, treće po redu, Yammatovo privukli velik broj posjetitelja, među kojima su bila i mnoga poznata lica hrvatske scene pa se događanje u Laubi preksinoć potvrdilo kao kulturno-društveni događaj sezone u Zagrebu.

Organizatori su mnoge obradovali odlukom da naprave i prijenos uživo pa se na stranicama Yammatovo mogao pratiti live stream iz Laube i uživati u glazbi cijelu večer.

Program je u 20 sati otvorio Yammatov glazbeni selektor Dino Milić, a poslije su na pozornicu izašli slavni i te večeri dobro raspoloženi Cardigansi koji su energičnim nastupom pokrenuli cijelu Laubu. Do jutarnjih sati goste je rasplesao i raspametio DJ SMS Deutsch, odnosno Emil Tedeschi koji je oduševio prisutne.

Među onima koji su ih tu noć došli slušati bili su i redatelj Arsen Anton Ostojić sa suprugom pravnicom i književnicom Natašom Badovinac Ostojić, Dubravko Ivaniš Ripper koji je na koncert poveo kćer Luciju, a Branko Kostelnik došao je sa suprugom. Na koncertu su se dobro proveli i radijski voditelj Danijel Bilić, inače Yammatova voditeljska uzdanica, švedski veleposlanik u Zagrebu Lars Schmidt, koji se družio s Davorom Bruketom, mlada umjetnica Martina Tenžera, Edvin Liverić, Saša Runjić, Nenad Bakić, Maroje Sabljić, Vittorio Colavitti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:49